Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΔΙΑΜΑΝΤΩΣ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ ΣΤΗ ΧΙΟ

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 ·

Κατά την επίσκεψη της Βουλευτή του ΚΚΕ Διαμάντως Μανωλάκου στη Χίο την προηγούμενη Τετάρτη (17/10/2018), πραγματοποιήθηκε περιοδεία με αντιπροσωπεία του Κόμματος σε σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης καθώς και στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου. 

Αναδείχθηκαν αρκετά ζητήματα και η Διαμάντω Μανωλάκου ζήτησε να καταγραφούν τα προβλήματα των Σχολείων και Νηπιαγωγείων, προκειμένου να προωθηθούν και να αναδειχθούν και με ερώτηση στη Βουλή από το ΚΚΕ. 

Ταυτόχρονα, ανέδειξε μερικά στην ομιλία της στη διάρκεια του προγραμματισμένου Δημ. Συμβουλίου με θέμα το προσφυγικό, αργότερα το απόγευμα. Κατά την παρέμβασή της στο Δημοτικό Συμβούλιο η βουλευτής του ΚΚΕ αναφέρθηκε στις αιτίες του διπλού εγκλωβισμού των προσφύγων στο νησί και στα οξυμένα προβλήματα των προσφύγων και των κατοίκων, τονίζοντας ότι «δεν υπάρχουν λαθραίοι άνθρωποι», αλλά θύματα των ιμπεριαλιστικών πολέμων. 

Ανέπτυξε τέλος τη θέση του ΚΚΕ για κλείσιμο όλων των hot spots, τη μεταφορά και κατάθεση αιτημάτων όλων των προσφύγων και μεταναστών στην Ηπειρωτική Ελλάδα και στη συνέχεια να μετακινούνται στις χώρες προορισμού τους. Χίος 

22/10/2018

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/