Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κουβέντα για το ΝΑΤΟ τα κόμματα του κεφαλαίου, ΚΚΕ: Η συμφωνία έχει την ευρωατλαντική σφραγίδαΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΚΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ

Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2018 ·

Η Τομεακή Επιτροπή Χίου  του ΚΚΕ με θλίψη ανακοινώνει το θάνατο της συντρόφισσας Κικής Βασιλάκη.

Η Κική Βασιλάκη βίωσε από μικρή τη φτώχεια. Από οικογένεια αγωνιστών έζησε τις σκληρές διώξεις του πατέρα της, Μεσανατολίτη Παναγιώτη Βασιλάκη αλλά και της Επονίτισσας μάνας της Χαρίκλειας Βασιλάκη. Αναγκάστηκε από μικρή για να επιβιώσει να φύγει στην Αθήνα για να εργαστεί σε εργοστάσια στην Ν. Ιωνία και το Περιστέρι.

Η Κική Βασιλάκη οργανώθηκε στο ΚΚΕ το 1985. Υπηρέτησε το Κόμμα αταλάντευτα από τη θέση του μέλους της Νομαρχιακής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου της Νομαρχιακής Επιτροπής, και του μέλους του γραφείου στην ΚΟΒ Πόλης. Υπήρξε αδιαλείπτως από το 1985 μέχρι σήμερα υποψήφια στις εκλογές της Τοπικής Διοίκησης με το ΚΚΕ. Γυναίκα ναυτεργάτη, μέσω του Κόμματος, έπαιξε σημαντικό ρόλο στους αγώνες των Ναυτεργατών.

Παρέμεινε αλύγιστη κατά τη διάσπαση του Κόμματος και την απόπειρα διάλυσής του το 1991. Παρά τα συνεχή και σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια, με σεμνότητα και αυταπάρνηση, με όλες τις δυνάμεις της, παρέμεινε πιστή στους σκοπούς του ΚΚΕ.

Η Τομεακή Επιτροπή εκφράζει τα βαθειά της συλλυπητήρια στον άντρα της Κωνσταντίνο, στα παιδιά της Παναγιώτη, Άννα και Χαρούλα καθώς και στους οικείους της.

Χίος 20/8/2018

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ MAIL

Για την αναθεωρηση του συνταγματοςΤελευταιες Ειδησεις - 902 Portal

Νέα του ΠΑΜΕ

 
*/