Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Ο Ν. ΜΩΡΑΪΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ

Τρίτη 15 Μαΐου 2018 ·

Η κυβέρνηση και η ΝΔ κοροϊδεύουν τους πληγέντες της Χίου από τη φωτιά του 2016 που έκαψε το 90% των μαστιχόδεντρων στα χωριά Ελάτα, Βέσσα και Λιθί της Χίου τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης κατά τη συζήτηση Eπερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Νότη Μηταράκη στη Βουλή.

Επισήμανε το γεγονός ότι η κυβέρνηση δεν έστειλε αίτημα στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για αποζημίωση των πληγέντων της Χίου από το Ταμείο Αλληλεγγύης και σημείωσε ότι αυτό το έπραξε η Ευρωκοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ που είχε καταθέσει Eρώτηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις 22 Σεπτέμβρη του 2016. Όπως σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απάντησε ότι «τα προληπτικά μέτρα ή η αποζημίωση πληγέντων ιδιωτών δεν είναι επιλέξιμα» και συνεπώς τα αστικά κόμματα δεν πρέπει να παίζουν με τον πόνο των πληγέντων.

Σχολίασε ακόμα ότι ο ΕΛΓΑ δεν αποζημιώνει έγκαιρα και στο σύνολο τις ζημιές, ενώ τα ΠΣΕΑ είναι μια χρονοβόρα διαδικασία που όταν δώσουν δίνουν ψίχουλα.

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/