Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Ο κάθε σκεπτόμενος ας βγάλει τα συμπεράσματά του κι ας κρίνει τους λόγους που δημιουργήθηκε η αντιστροφή των θέσεων και πράξεων της παράταξής μας

Παρασκευή 18 Μαΐου 2018 ·

Δελτίο τύπου εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου σχετικά με την απαξίωση των προτάσεών της για τη Δασκαλόπετρα, αναφερόμενη σε ρεπορτάζ δημοσιογράφου της εφημερίδας "Πολίτητς". Το Δελτίο Τύπου αναλυτικά έχει ως εξής:

"Χώρος διασκέδασης και αναψυχής για τη ΛΑΣ η Δασκαλόπετρα!» Από το σύνολο των προτάσεων της παράταξής μας που αφορούσαν τη συζήτηση των παρατάξεων στη Δημοτική Κοινότητα Βροντάδου, στις 14-5-2018, σχετικά με τη δημιουργία πολιτιστικής δομής στην περιοχή Δασκαλόπετρας, αυτό μόνο κατάλαβε δημοσιογράφος από την εφημερίδα "Πολίτης" της Χίου, που συναπτά έχει αυτή τη θέση απέναντί μας.
Εκείνο βέβαια που ενοχλεί είναι ο πυρήνας της θέσης της Λαϊκής Συσπείρωσης ότι ο πολιτισμός δεν μπορεί να είναι εμπόρευμα αλλά κοινωνικό αγαθό, δημόσιο και δωρεάν, χωρίς καμία επιχειρηματική δράση, που σημαίνει παρέμβαση με αποκλειστική κρατική ευθύνη για υπηρεσίες, αναπλάσεις κ.λπ. για να τις χαίρεται ελεύθερα ο λαός μας. Αυτό πρέπει να είναι και το κριτήριο όσων γράφονται και λέγονται και σε αυτό έχουν κριθεί τόσο ο Δήμος με την πολιτική του όσο και οι διάφοροι θιασώτες επιχειρηματικών δράσεων που στο τέλος πληρώνουν οι δημότες από την ήδη λεηλατημένη τσέπη τους.
Ζητήσαμε, την αποκατάσταση της αλήθειας και της ακρίβειας όσων γράφτηκαν, κάτι που δεν έγινε (γιατί άραγε;) ενώ στη συνέχεια τα ανακριβή σχόλια έδωσαν και το πάτημα μέσα από το χώρο κοινωνικής δικτύωσης του συγκεκριμένου ενημερωτικού μέσου, ώστε να δηλώνουν με περισσή απαξία: «Αυτή η μανία των εκπροσώπων του ΚΚΕ να διαφοροποιούνται από κάθε τοπικά κοινά αποδεκτό στόχο...».
Από ποιους  να διαφοροποιηθούμε, αφού ήμαστε η μόνη δημοτική παράταξη που κατέθεσε πλήρη, συντεταγμένη πρόταση στη συνεδρίαση του Τοπικού Συμβουλίου της ως άνω Δημοτικής Κοινότητας;
Καλούμε κάθε σκεπτόμενο συνδημότη, που δε διαβάζει μόνο αυθαίρετους τίτλους, οι οποίοι σκόπιμα δημιουργούν εντυπώσεις, να βγάλει τα συμπεράσματά του και να κρίνει εκείνος τους λόγους που δημιουργήθηκε η αντιστροφή των θέσεων και πράξεων της Λαϊκής Συσπείρωσης Δ. Χίου. Για το σκοπό αυτό κοινοποιούμε εκ νέου τις προτάσεις μας, όπως κατατέθηκαν επίσημα σταπρακτικά της συνεδρίασης."

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/