Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Δεν καταλαβαίνουν ή συνειδητά προβοκάρουν για τη δίκη των στελεχών της ΛΑ.Σ. και του ΚΚΕ;

Κυριακή 20 Μαΐου 2018 ·

Γνωστός σχολιογράφος στην εφημερίδα "Πολίτης" της Χίου και όχι μόνον, προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις σχετικά με την πρόσφατη αθωωτική και με τη βούλα δίκη των συνδικαλιστών και στελεχών του ΚΚΕ Μάρκου Σκούφαλου και Γιώργη Αμπαζή. Από την αρχή της υπόθεσης η υπερασπιστική γραμμή των δυο ήταν ότι πρόκειται για απόπειρα φίμωσης του πολιτικού λόγου, ότι αφορά πολιτικές και συνδικαλιστικές απόψεις και δράσεις ενάντια στις ΚΟΙΝΣΕΠ και της φιλοσοφίας κάθε τέτοιας επιχείρησης που ενώ πλασάρεται ως "κοινωνική" απειλεί τις όποιες κοινωνικές δωρεάν υπηρεσίες έχουν απομείνει. Αφορά τον αγώνα ενάντια σε αυτή την πολιτική που εξειδικεύεται και εφαρμόζεται πιστά και από το Δήμο.
Από την αρχή τονίστηκε ότι οι δράσεις αυτές δεν είχαν ως στόχο κάποιο πρόσωπο αλλά ήταν καθαρά πολιτικές γεγονός που δεν αποτελεί πρωτοτυπία, μιας και αντίστοιχες υπάρχουν από τις δυνάμεις της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ σε όλη την Ελλάδα.
Ζητήθηκε από το μηνυτή μας να κάνουμε πίσω από αυτή τη γραμμή σε προηγούμενη φάση ζητώντας συγγνώμη και το αρνηθήκαμε, κρατώντας γερά το τιμόνι μέχρι τέλους. Ξαφνικά, κάποιοι "ανακάλυψαν την Αμερική" και θέλουν να αποδείξουν τι;
Τέλος, καλό θα ήταν να μην παριστάνει κανείς τον τιμητή των συνδικάτων και των φορέων συμπαράστασης. Γνωρίζουμε ότι η αλληλεγγύη και η στήριξη ενόχλησε κάποιους, υπάρχουν όμως και τα όρια στην πολιτική χολή.-


Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/