Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Με αυτόματους «κόφτες» η προσαρμογή των συντάξεων από το 2018

Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017 ·

«Συγκριτικές αξιολογήσεις» των ασφαλιστικών συστημάτων με βάση τις «βέλτιστες πρακτικές» προωθεί το Γιούρογκρουπ.

http://www.rizospastis.gr/page.do?publDate=22/3/2017&id=16589&pageNo=3Διαγνωστικούς ελέγχους με μετρήσιμα αποτελέσματα γύρω από τη «βιωσιμότητα» των ασφαλιστικών συστημάτων της Ευρωζώνης προετοιμάζει το Γιούρογκρουπ, δρομολογώντας τον επόμενο κύκλο των αντεργατικών - αντιασφαλιστικών ανατροπών, για μετά το 2018.
«Το Γιούρογκρουπ υπενθυμίζει ότι σε περιόδους υψηλού δημοσίου χρέους, η σημασία της βιωσιμότητας των συντάξεων καθιστά τις εξελίξεις στον τομέα αυτό θέμα κοινού ενδιαφέροντος», αναφέρει η προχτεσινή απόφαση των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης, οι οποίοι συμφώνησαν να «τρέξουν» τις διαδικασίες σχετικά με τη «συγκριτική αξιολόγηση» των συστημάτων Κοινωνικής Ασφάλισης ανάμεσα στα κράτη - μέλη, και μάλιστα με βάση τις «βέλτιστες εθνικές πρακτικές».
Η γενική κατεύθυνση είναι «η ανθεκτικότητα των συνταξιοδοτικών συστημάτων σε δυσμενείς μακροοικονομικές και δημογραφικές προοπτικές». Την ίδια ώρα το Γιούρογκρουπ, σε συνέχεια προηγούμενης συνεδρίασης (Ιούνης 2016), προετοιμάζει τις διαβόητες «βέλτιστες πρακτικές» σχετικά με τις «αυτόματες διορθώσεις των συνταξιοδοτικών συστημάτων» ως «αντίδραση στην αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης».

Περισσότερα...


Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/