Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κουβέντα για το ΝΑΤΟ τα κόμματα του κεφαλαίου, ΚΚΕ: Η συμφωνία έχει την ευρωατλαντική σφραγίδαΑπαράδεκτη κωλυσιεργεία για τη συζήτηση των προτάσεων νόμου του ΚΚΕ

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016 ·

Δελτίο Τύπου
Της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ

Αντιπροσωπεία της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΚΕ αποτελούμενη από τους Θανάση Παφίλη, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο του Κόμματος και Γιώργο Λαμπρούλη, Αντιπρόεδρο της Βουλής, επισκέφθηκε σήμερα τον Πρόεδρο της Βουλής N. Βούτση.
Κατά την συνάντηση η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ εξέφρασε τις διαμαρτυρίες της για το γεγονός ότι η κυβέρνηση κωλυσιεργεί απαράδεκτα  τη συζήτηση των προτάσεων νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ, παραβιάζοντας ακόμη και τον κανονισμό της Βουλής.
 Υπενθυμίζεται ότι εκκρεμούν για συζήτηση για πολλούς μήνες  οι τρεις προτάσεις νόμου που έχει καταθέσει το ΚΚΕ η πρώτη για την ανακούφιση των λαϊκών νοικοκυριών, η δεύτερη για την επαναφορά του κατώτερου μισθού, της 13ης τρίτης και 14ης σύνταξης και των συλλογικών συμβάσεων και η τρίτη πρόταση νόμου  για την λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία των ανέργων.
Ταυτόχρονα εξέφρασε τις έντονες διαμαρτυρίες για το γεγονός ότι συστηματικά πλέον οι περισσότεροι υπουργοί με διάφορα προσχήματα αποφεύγουν να συζητήσουν τις επίκαιρες ερωτήσεις  και επερωτήσεις οδηγώντας σε εκφυλισμό την διαδικασία του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

ΑΘΗΝΑ 9/6/2016                              ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ MAIL

Για την αναθεωρηση του συνταγματοςΤελευταιες Ειδησεις - 902 Portal

Νέα του ΠΑΜΕ

 
*/