Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΤΡΟΠΟ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2016 ·

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Το ΚΚΕ στηρίζει τις κινητοποιήσεις ενάντια στις απαράδεκτες νομοθετικές ρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για το «νέο τρόπο πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών», που θα οδηγήσει χιλιάδες αναπληρωτές εκπαιδευτικούς στην ανεργία, καθώς και την αλλαγή «του ελάχιστου αριθμού νηπίων που απαιτούνται (από 7 σε 14) για την δημιουργία τμήματος», που θα οδηγήσει σε κλείσιμο εκατοντάδων νηπιαγωγείων και τμημάτων σε όλη τη χώρα.
          Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ότι η κυβέρνηση συνεχίζει την ίδια πολιτική των μηδενικών διορισμών, στον ίδιο δρόμο των προηγούμενων κυβερνήσεων. Παίζει με τον πόνο χιλιάδων εκπαιδευτικών, που χρόνια τριγυρνάνε ανά την Ελλάδα. Αφήνει ακάλυπτα χιλιάδες κενά και δημιουργεί χιλιάδες χαμένες διδακτικές ώρες.
          Εδώ και τώρα η κυβέρνηση να αποσύρει αυτές τις απαράδεκτες ρυθμίσεις!
Η μόνη λύση για την κάλυψη των μορφωτικών αναγκών των παιδιών της λαϊκής οικογένειας είναι εδώ και τώρα να γίνουν μόνιμοι και μαζικοί διορισμοί εκπαιδευτικών, σύμφωνα με τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν.


ΑΘΗΝΑ 21/4/2016                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/