Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΟΛΓΟΘΑ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ»

Σάββατο 16 Απριλίου 2016 ·

Το γεγονός ότι παραμένουν απλήρωτοι και πάλι οι εργαζόμενοι στις κοινωνικές δομές «Βοήθεια στο Σπίτι» καταγγέλλουν με ανακοίνωσή τους.
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι υπόλογη, όπως και οι προηγούμενες κυβερνήσεις για την καθυστέρηση των δεδουλευμένων τους, την απαξίωση, τον εμπαιγμό, την ψυχολογική και οικονομική εξόντωση όχι μόνο 3.600 εργαζομένων αλλά και των οικογενειών τους.
Βαριές ευθύνες έχει και η ΚΕΔΕ η οποία χαριεντίζεται κάθε φορά με τις εκάστοτε κυβερνήσεις, βγάζει ανακοινώσεις αλλά επί της ουσίας ουδέν πράττει.
Να σημειωθεί ότι σχετικά με το πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» η κ. Φωτίου είχε τονίοσει, ότι πρόθεση του υπουργείου είναι να συνεχιστεί κανονικά το πρόγραμμα και το 2016, ενώ συμφωνήθηκε να υπάρξει τακτική συνεργασία για την έγκαιρη έκδοση των απαραίτητων αποφάσεων και εγκυκλίων και την προετοιμασία του όλου πλαισίου για το διάδοχο πρόγραμμα, έτσι ώστε να ξεκινήσει χωρίς καθυστερήσεις το νέο πρόγραμμα. Εγγράφτηκαν μάλιστα και περί τα 64 εκ. ευρώ για την πληρωμή των εργαζομένων, αλλά φαίνεται ότι για την κυβέρνηση της προσκυνημένης αριστεράς, αυτά είναι μόνο για κατανάλωση, για εμπαιγμό, μεταξύ πολιτικής και …γεμιστών της κ. υπουργού!
Η Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Χίου καλεί τη δημοτική αρχή να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες για να πληρωθούν αυτοί οι άνθρωποι ΤΩΡΑ που πλησιάζει το Πάσχα.
Ζητάμε τη μονιμοποίησή τους χωρίς όρους και προϋποθέσεις αφού μόνιμες και διαρκείς είναι οι ανάγκες που καλύπτουν και την απρόσκοπτη συνέχιση του προγράμματος με επαρκή χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
14-4-2016

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/