Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κουβέντα για το ΝΑΤΟ τα κόμματα του κεφαλαίου, ΚΚΕ: Η συμφωνία έχει την ευρωατλαντική σφραγίδαΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤ. ΤΟΥΣΚ

Σάββατο, 12 Μαρτίου 2016 ·

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Οι δηλώσεις του προέδρου του ευρωπαϊκού συμβουλίου επιβεβαιώνουν  αυτό που το ΚΚΕ από την πρώτη στιγμή κατήγγειλε σε αντίθεση με τους πανηγυρισμούς της κυβέρνησης ότι, δηλαδή, το «σφράγισμα» των συνόρων από τις χώρες του «βαλκανικού διαδρόμου» κι ο εγκλωβισμός χιλιάδων προσφύγων στην Ελλάδα έγινε, και με την υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης, επίσημη πολιτική της ΕΕ.
 Η δήλωση Τσίπρα ότι δήθεν «απομονώθηκαν όσοι ήθελαν να απομονώσουν την Ελλάδα» ήταν μνημείο πολιτικής εξαπάτησης και παραπλάνησης του λαού. Η απάντηση του Αλ. Τσίπρα στις δηλώσεις του Ν. Τουσκ, η απουσία ρητής και καθαρής διάψευσής του, παρόλη την προσπάθεια να θολώσει τα νερά, επιβεβαιώνουν την καταγγελία του ΚΚΕ.
Τα κόμματα της αντιπολίτευσης, που τώρα «πέφτουν απ’ τα σύννεφα», έχουν τεράστιες ευθύνες γιατί συμφωνούν με την αντιδραστική πολιτική της ΕΕ για το προσφυγικό, την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, αλλά και γιατί, από κοινού με την κυβέρνηση, χάραξαν τη λεγόμενη «εθνική πολιτική» για το προσφυγικό, με βάση το ανακοινωθέν της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, ενώ όλοι μαζί  αναγόρευσαν την τουρκική άρχουσα τάξη σε ρυθμιστή του προβλήματος.
 
ΑΘΗΝΑ  10/3/2016                         ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ MAIL

Για την αναθεωρηση του συνταγματοςΤελευταιες Ειδησεις - 902 Portal

Νέα του ΠΑΜΕ

 
*/