Γ. Πρωτούλης: Ντροπή η απόφαση του δικαστηρίου για το Μάτι



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Μαζική και με παλμό η απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ στη Χίο

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 ·

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και στη Χίο η απεργιακή συγκέντρωση και πορεία που συνδιοργανώθηκε από το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ και το ΠΑΜΕ.
Στη συγκέντρωση πήραν μέρος επίσης το Σωματείο ιδιωτικών Υπαλλήλων, ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, ο Σύλλογος Γυναικών, μέλη του Σωματείου Οικοδόμων Χίου, ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ, εργαζόμενοι και εργαζόμενες, νέοι και νέες, άνεργοι.
Κυριάρχησε το σύνθημα της άμεσης απόσυρσης εδώ και τώρα του αντιασφαλιστικού εκτρώματος, αφού δεν διορθώνεται ούτε βελτιώνται, μόνο ανατρέπεται. Επίσης, συνθήματα ενάντια στην ΕΕ, το κεφάλαιο, που χρόνια τώρα άνοιγαν το δρόμο για τη διάλυση της ασφάλισης. Καταδικάστηκε η στάση του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού παλιού και νέου που θέλει το εργατικό κίνημα συνομιλητή με τους αντιπάλους του, απαθή θεατή και χειροκροτητή της αντιλαϊκής πολιτικής.
Στη συγκέντρωση χαιρετίστηκε η μαζική συμμετοχή αγροτών και κτηνοτρόφων από το νησί και τονίστηκ η ανάγκη συμπόρευσης με την εργατική τάξη σε μια κοινή συμμαχία ενάντια στα μονοπώλια, αυτή την οικονομία.

 Τονίστηκε στις ομιλίες ότι οι εργαζόμενοι πρέπει να οργανωθούν και να συγκρουστούν για να ανατρέψουν αυτή την κατάσταση. Παραθέτουμε στιγμιότυπα σε φωτογραφίες και βίντεο:









Social Share

 
*/