Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου«Όλοι στον αγώνα! - Στο νέο έγκλημα κανείς συμβιβασμός» (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016 ·


Πολύωρη μαζική διαμαρτυρία έξω από το Μέγαρο Μαξίμου πραγματοποίησαν σήμερα οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ ενάντια στα μέτρα - χαριστική βολή στην Κοινωνική Ασφάλιση που προωθεί η κυβέρνηση.
Δεκάδες διαδηλωτές, εργαζόμενοι, νέοι και συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν λίγο πριν τις 8 π.μ. έξω από το Μαξίμου, ενώ ξεδίπλωσαν πανό του ΠΑΜΕ στέλνοντας το μήνυμα:
«Όλοι στον αγώνα! Στο νέο έγκλημα κανείς συμβιβασμός», «Πάρτε πίσω το σχέδιο λαιμητόμο για το ασφαλιστικό».
Οι διαδηλωτές παρέμειναν στην οδό Ηρωδου Αττικού, μπροστά στο Μέγαρο Μαξίμου  και τα συνθήματα έπεφταν «βροχή», τραβώντας την προσοχή και προκαλώντας την επιδοκιμασία των διερχόμενων οδηγών.
«Μ' αγώνες έχει γίνει η ασφάλιση, δεν είναι για παζάρια και για διάλυση», «Για την εργατιά δεν υπάρχει μία, λεφτά υπάρχουν μόνο για την πλουτοκρατία», «Οι εισφορές δεν είναι των εργοδοτών, είναι ο ιδρώτας των εργατών», «Θέλουμε ασφάλιση και βγαίνουμε στο δρόμο, πάρτε πίσω το νόμο λαιμητόμο». (Δείτε εδώ video)

Δείτε περισσότερα στον 902 εδώ

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/