Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΑΜΟΥ

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 ·



Όχι άλλες συνδικαλιστικές διώξεις

Η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, εκφράζει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη της, στους συνάδελφους συνδικαλιστές εκπαιδευτικούς Γιώργο Αμπαζή, πρόεδρο του Ν.Τ. Χίου της ΑΔΕΔΥ και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου και Μάρκο Σκούφαλο, μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Χίου.
Οι συνάδελφοι συνδικαλιστές δικάζονται γιατί εξέφρασαν, το δικαίωμα και υποχρέωσή τους, να ανακοινώσουν την αντίθεσή τους για τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.), σαν νέα μορφή εργασιακών σχέσεων με εργαζόμενους χωρίς πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Καταγγέλλουμε αυτή την δίωξη ως πολιτική που στόχο έχει να φιμώσει κάθε φωνή διαμαρτυρίας και αντίθετη με τους νόμους του κεφαλαίου. Χτυπάει το ταξικό κίνημα και όσους παλεύουν για ζωή και δουλειά με δικαιώματα. Ενάντια σε κάθε λογής σκλαβοπάζαρα εργαζομένων και ανέργων. Θέλει να τρομοκρατήσει και να στείλει μήνυμα ότι όποιος παλεύει και αντιστέκεται στην αντιλαϊκή και αντεργατική πολιτική τον περιμένουν διώξεις.

Καλούμε του εργαζόμενους να μην τρομοκρατηθούν . Με οργανωμένο αγώνα θα αντιπαλέψουμε την επίθεση που δεχόμαστε.


Απαιτούμε να σταματήσει άμεσα κάθε δίωξη συνδικαλιστή. Να αθωωθούν όσοι δικάζονται.


Η  Διοίκηση

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/