Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014 ·ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
  
Το κράτος του Ισραήλ κλιμακώνει την εγκληματική επίθεση του σε βάρος του Παλαιστινιακού λαού. Μέχρι σήμερα οι αεροπορικές επιδρομές του Ισραήλ στη Λωρίδα της Γάζας έχουν ως αποτέλεσμα το θάνατο πάνω από 10 άμαχων Παλαιστινίων και τον τραυματισμό δεκάδων. Την ίδια στιγμή η επιστράτευση 40.000 Ισραηλινών εφέδρων ανοίγει το δρόμο και για χερσαία επίθεση εναντίον του λαού της Παλαιστίνης, με ανυπολόγιστες συνέπειες.
Η κλιμάκωση της εγκληματικής δράσης του Ισραηλινού κράτους ενάντια στο λαό της Παλαιστίνης ενθαρρύνεται από την πολιτική της ΕΕ και των ΗΠΑ, που εξισώνει τους θύτες με τα θύματα, και αναβαθμίζει τις πολιτικές, οικονομικές και στρατιωτικές σχέσεις ΕΕ-Ισραήλ.
Το ΚΚΕ θα συνεχίσει να παλεύει για να εκφραστεί η αλληλεγγύη του ελληνικού λαού στο λαό της Παλαιστίνης και στο δίκαιο αίτημα του για τη δημιουργία ανεξάρτητου παλαιστινιακού κράτους στα σύνορα του 1967, με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ. Την ίδια στιγμή καλεί την ελληνική κυβέρνηση να διακόψει κάθε μορφής στρατιωτική συνεργασία με το Ισραήλ.     

 ΑΘΗΝΑ 9/7/2014                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/