Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΛΑΊΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ

Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012 ·

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΧΙΟΥ

Με τις γνωστές ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ αλχημείες και στρεψοδικίες η διοίκηση της ΔΕΥΑΧ με τη σύμφωνη γνώμη της πλειοψηφίας του δημοτικού Συμβουλίου προχώρησε πριν λίγους μήνες, σε αναπροσαρμογή στα χαράτσια νερού και αποχέτευσης. Διαφήμισε και με θράσος θα λέγαμε εξακολουθεί να διαφημίζει τη δήθεν φιλολαϊκή της πολιτική, με τα τέλη ετοιμότητας, τις διάφορες ζώνες και όλα τα συναφή.
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΕΥΑΧ.
Τονίσαμε ότι στην πράξη οι δημότες της Χίου και των πρώην δήμων και των οικισμών θα πληρώσουν πολύ περισσότερα χρήματα και μέσα σε περίοδο βαθιάς καπιταλιστικής κρίσης που φορτώνει τα πάντα στις πλάτες του λαού.
Επιβεβαιωθήκαμε και για το Βροντάδο, και για τη Χίο και για τα Καρδάμυλα και για το Βίκι και για τα Θυμιανά και για τα Καμπόχωρα, αλλά και προσφάτως με τους λογαριασμούς που πήραν στα Νοτιόχωρα και ειδικά στο Πυργί που ξεκαθαρίστηκε η λογική της αρπαγής από την ΔΕΥΑΧ .
Η εκεί βέβαια ΠΑΣΟΚΙΚΗ ηγεσία προσπάθησε να τα μαζέψει με τη λογική «Πληρώστε τώρα και τα βρίσκουμε μετά», λογική που πρέπει ΠΑΝΤΟΥ να αποκαλυφθεί και να πέσει στο κενό. Συν τοις άλλοις, όπως έχει καταγγελθεί στον τοπικό Τύπο, στα χωριά ένα κλειστό σπίτι με ένα ανοικτό θα πληρώνουν το χρόνο 84 ευρώ λες και είχαν την ίδια κατανάλωση! Επιπλέον χρεώνουν στις αγροτικές συνδέσεις και αποχέτευση και καλούνται οι καταναλωτές να αποδείξουν το αντίθετο!
Να λοιπόν πώς το ΠΑΣΟΚ έρχεται να συνεχίσει και να διευρύνει την αντιλαϊκή πολιτική των συγκυβερνήσεων με νέα χαράτσια σε βάρος του λαού και μάλιστα με το προσδιοριστικό στο καταστατικό της ΔΕΥΑΧ ότι έχει και κοινωφελή χαρακτήρα, προφανώς κατ’ εικόνα και ομοίωση της συγκυβέρνησής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ , που έχει ρημάξει την Ελλάδα.
Να που δυστυχώς για άλλη μια φορά δικαιώνεται η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ, που είχε καταγγείλει αυτού του τύπου τις εταιρείες, που λειτουργούν με τα ιδιωτικοοικονομικά –καπιταλιστικά δηλαδή- κριτήρια και χαρατσώνουν βίαια τους δημότες μας, που αποδεικνύουν ότι ο νόμος Καλλικράτης και η Τοπική διοίκηση που δημιούργησε, πάνε χέρι χέρι με τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα προγράμματα της σκληρής και ανελέητης Λιτότητας σε βάρος του λαού.
Το συμπέρασμα είναι ότι αυτή η πολιτική πρέπει να ανατραπεί στην πράξη με απειθαρχία και ανυπακοή.
Οι δημότες που δεν μπορούν να πληρώσουν, τα ΑΜΕΑ, οι άνεργοι, τα σχολεία , ΝΑ ΜΗ ΔΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ!!!!
ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ !!!

Η ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΜΑΧΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΤΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.
ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΘΕΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΙΑ ΖΩΗ.

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/