Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Για την καταστολή από τα ΜΑΤ συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ενάντια στην έξωση οικογένειας από σπίτι στα Άνω Πετράλωνα

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 ·



Ξεσπίτωσαν οικογένεια αναπήρων υπό την προστασία των ΜΑΤ που έστειλε η κυβέρνηση στα Άνω Πετράλωνα! 

Συλλαλητήριο ανακοινώθηκε στις 6.30 το απόγευμα μπροστά στο σπίτι στην οδό Τιμοδήμου 13. 

Οργή και αγανάκτηση επικρατεί στη γειτονιά που είναι στο πόδι και προσπαθεί να στηρίξει όπως μπορεί την οικογένεια, μητέρας και γιου που έχουν αναπηρία.

Η κυβέρνηση έθεσε τις αστυνομικές δυνάμεις στην υπηρεσία των «κορακιών» που έχουν πάρει λαϊκά σπίτια με νόμους του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ. Τα ΜΑΤ άνοιξαν δρόμο στο βαν όπου στοιβάχτηκαν υπάρχοντα της οικογένειας των αναπήρων, απωθώντας με βία τους συγκεντρωμένους κάνοντας και χρήση χημικών! 

Επίσης, τα ΜΑΤ έστησαν μπλόκο στον κόσμο που έσπευσε να «βοηθήσει» αποκλείοντας την είσοδο στο σπίτι, προκειμένου να διευκολυνθεί η έξωση παρά την έντονη αντίδραση γειτόνων και άλλων ανθρώπων που πήγαν να βοηθήσουν.


Σε σχόλιό του το Γραφείου Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σημειώνει:

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη επίθεση δυνάμεων των ΜΑΤ και της ΟΠΚΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στην έξωση οικογένειας αναπήρων από σπίτι στα Άνω Πετράλωνα.

Την ώρα που η κυβέρνηση της ΝΔ δήθεν κόπτεται για την έξαρση της εγκληματικότητας, αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά ποιος είναι ο πραγματικός προσανατολισμός των δυνάμεων καταστολής και του κράτους, οι οποίοι αντιμετωπίζουν ως εγκληματίες φτωχούς ανθρώπους που παλεύουν για να επιβιώσουν και όσους εκφράζουν την αλληλεγγύη τους και αγωνίζονται για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής της σημερινής και των προηγούμενων κυβερνήσεων.

Περισσότερα: https://www.902.gr/eidisi/koinonia/350811/petaxan-sto-dromo-oikogeneia-anapiron-me-ta-mat-poy-esteile-i-kyvernisi

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/