Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Δήλωση Μ. Σκούφαλου για την απαράδεκτη αγωγή της Διευθύντριας του Νοσοκομείου κατά του Διευθυντή της εφημερίδας "Αστραπάρης"

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021 ·

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Μ. Σκούφαλος με αφορμή την απαράδεκτη αγωγή της Διευθύντριας του Νοσοκομείου κατά του Διευθυντή της εφημερίδας "Αστραπάρης". Στη δήλωση μάλιστα αναφέρεται το εξίσου απαράδεκτο σχόλιο του υπουργού της κυβέρνησης Ν. Μηταράκη σχετικά με την υπόθεση.

Η δήλωση: «Ο έλεγχος των δημοσίων αρχών και προσώπων για πράξεις ή παραλείψεις εκ μέρους του Τύπου είναι επιβεβλημένος και στοιχείο της εναπομείνασας αστικής δημοκρατίας.

Οι δημόσιοι λειτουργοί οφείλουν απαντήσεις εξηγήσεις και χρηστή διοίκηση, όχι αγωγές πού επιδιώκουν την οικονομική εξόντωση του κάθε δημοσιογράφου που ασκεί το καθήκον του με συνέπεια και το απαιτούμενο ήθος.

Εν πάση περιπτώσει, η τιμή και η υπόληψή ενός εκάστου εξ ημών, δεν αποτιμάται με χρήματα σε περίπτωση που αυτή θίγεται αλλά με άλλα ένδικα μέσα, που κι αυτά δεν πρέπει να ποινικοποιούν γεγονότα και δημοσιογραφική έρευνα.

Από αυτή την άποψη, είναι καταδικαστέα η αγωγή που ασκεί η διοικήτρια του νοσοκομείου εναντίον του διευθυντή του Αστραπάρη, όπως επίσης είναι καταδικαστέα η πράξη του υπουργού κυρίου Μηταράκη να εμπλέκεται σε μία διένεξη που δεν τον αφορά, αποδεικνύοντας όμως τον ενορχηστρωτή της».

Σημειώνεται, ότι την κίνηση της Διοικήτριας καταδικάζουν 16 δημοσιογράφοι στη Χίο.

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/