Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΓ ΤΟΥ ΝΤ ΧΙΟΥ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΣ 24ΩΡΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2021 ·

Ανακοίνωση στήριξης στον απεργιακό αγώνα των εκπαιδευτικών εξέδωσε το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ, κατδικάζοντας τις πιέσεις και τις απειλές της κυβέρνησης. Αναλυτικά αναφέρει:

Το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ στέκεται  για άλλη μια φορά στο πλευρό των εκπαιδευτικών της Α/θμιας και Β/θμιας στο δίκαιο αγώνα τους ενάντια στην αντιδραστική, αντιεκπαιδευτική - χειραγωγική αξιολόγηση και την μάχη τους για την υπεράσπιση του Ενιαίου Δημοσίου και Δωρεάν χαρακτήρα του Σχολείου στη χώρα μας.

Ενημερώνει τους συναδέλφους ότι η 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΔΟΕ και ΟΛΜΕ για τη Δευτέρα 11 του Οκτώβρη πραγματοποιείται κανονικά. Καμιά σχέση δεν έχει αυτή η απεργία με την αγωγή της κ.Κεραμέως κατά της ΑΔΕΔΥ, που εκδικάστηκε σήμερα και αφορά στην απεργία-αποχή από την αξιολόγηση. 

Καλούμε τους συναδέλφους, τα πρωτοβάθμια σωματεία των εκπαιδευτικών και όλους τους  εκπαιδευτικούς να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργία της Δευτέρας και στην συγκέντρωση  διαμαρτυρίας την Δευτέρα 11/10 και ώρα 11:00π.μ.  κάτω από τον Οίκο Χίου  Διδασκάλων. 

Καμία πίεση και απειλή από την πλευρά του Υπουργείου δε θα γίνει αποδεκτή.


Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/