Ολόκληρη η εκδήλωση για τον Φώτη Αγγουλέ

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ ΕΠΙΖΗΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΟΠΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ.

Τρίτη 27 Ιουλίου 2021 ·

Η Λαϊκή  Συσπείρωση Δήμου Χίου καταδικάζει  την  απαράδεκτη απάντηση της δημοτικής αρχής και του δημάρχου προς τον παραιτηθέντα πρόεδρο της Βολισού Σωτήρη Παραδείση.

Την ώρα που η επιστολή  Παραδείση εκφράζει την κραυγή αγωνίας, ενός προέδρου για  τη χρόνια αδιαφορία των κυβερνήσεων για τη Βολισσό και την περιοχή της Αμανής ευρύτερα, την ώρα που καταδεικνύει τις ευθύνες και των δημοτικών και περιφερειακών αρχών , γι αυτή την κατάσταση,  η  σημερινή δημοτική αρχή Κάρματζη, αντί να αναπτύξει κάποιο επιχείρημα, που να αποδεικνύει ότι αδικείται, αρκείται σε γενικολογίες  και αυτάρεσκες αναφορές, λουδοβίκειας κοπής κατά το σύνηθες.

Ας απαντήσει στα τεθέντα ερωτήματα του τέως προέδρου, για το ροκάνισμα χρόνου της ΔΕΥΑΧ , αναφορικά με την αποχέτευση , γιατί τόλμησαν οι Βολισιανοί να προτείνουν άλλη θέση, για το έργο της Μαρίνας που απεντάχθηκε ύψους 1,2 εκατομμυρίων  ευρώ  λόγω της πλήρους  απραξίας και αδιαφορίας  της δημοτικής αρχής, που επέτειναν τα όποια λάθη παρελθόντων δημοτικών αρχών, για το δικό της μερίδιο στην υποστελέχωση του υποτιθέμενου πολυδύναμου ιατρείου, για τον οδηγό-φάντασμα του ασθενοφόρου που συνδυαστικά έχει οδηγήσει στο να χάνονται ανθρώπινες ζωές στην περιοχή, για τις δεκάδες προτάσεις του δημοτικού συμβουλίου, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καθήκοντα το Τοπικό συμβούλιο, που πετιούνται στην κάλαθο των αχρήστων.

Αντί αυτών, η  δημοτική αρχή με την απάντησή της   επιβεβαιώνει , ότι όποιος δεν επευφημεί , όποιος δεν χειροκροτεί για τα ελάχιστα αυτονόητα, που αποτελούν υποχρέωση και καθήκον μιας δημοτικής αρχής, όποιος δεν τηρεί σιγή νεκροταφείου,  στοχοποιεί ται  και καταδικάζεται σε απομόνωση.

Την καλούμε να αντιληφθεί ότι αυτή η  πολιτική  λογική είναι αδιέξοδη, αποτελεί όνειδος για όλους τους δημότες μας και αργά ή γρήγορα θα τη βρει μπροστά της, γιατί όποιος σπέρνει ανέμους θα θερίσει θύελλες. 


ΧΙΟΣ 22/7/21


 


 

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/