Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. ΧίουΚΚΕ: Ερώτηση για τη μοριοδότηση στελεχών των Ένοπλων Δυνάμεων στη Χίο

Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021 ·

Ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ, καθώς μετά από επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου (ΕΣΠΕΕΧΙ) γνωστοποιήθηκε λάθος στη μοριοδότηση στελεχών των Ένοπλων Δυνάμεων, που υπηρετούν στη Χίο.

Η ερώτηση αναφέρει τα εξής:

«Με έγγραφά τους η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Χίου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΧΙ.) και η Πανελλαδική Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΕΣ), διαμαρτύρονται διότι αν και η έδρα στρατιωτικών μονάδων της νήσου Χίου, βρίσκονται εντός των ορίων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου, εντούτοις τα στελέχη που υπηρετούν σε αυτές τις μονάδες δεν λαμβάνουν τα προβλεπόμενα τέσσερα (4) μόρια, αλλά λαμβάνουν δυόμιση (2,5) μόρια.

Ακόμη στα έγγραφά τους επισημαίνουν ότι η διάκριση αυτή αναγκάζει τα στελέχη που υπηρετούν στη Χίο, να υποβάλουν αναφορά για τη μετακίνησή τους από το νησί της Χίου ή στη μη επιλογή του ως τόπο επιθυμίας μετάθεσης.

ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός, είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης η αποκατάσταση της αδικίας που εντοπίζεται στην Περιφερειακή Ενότητα Χίου;»

ΠΗΓΗ: ALT.GR

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/