Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Το Σωματείο Συνταξιούχων ΕΦΚΑ Χίου τιμά την 8η Μάρτη

Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021 ·

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΣΤΟΝ ΕΦΚΑ ΧΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 8η ΜΑΡΤΗ

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι συνταξιούχοι,το Σωματείο μας τιμά την 8η Μάρτη ,την ιστορική επέτειο του 1857,που οι εργάτριες στα ραφτάδικα της Ν.Υόρκης κατέβηκαν σε απεργία για καλύτερες συνθήκες εργασίας,λιγότερες ώρες δουλειάς,ίσα μεροκάματα ανδρών και γυναικών και δέχτηκαν την αδυσώπητη επίθεση της αστυνομίας.

Στον ένα χρόνο της πανδημίας αντιμετωπίζουμε την βαρβαρότητα της κυβέρνησης και της Ε.Ε χωρίς κανένα μέτρο ενίσχυσης των δημόσιων νοσοκομείων,της Π.Φ.Υ μετρώντας θύματα.Τα νοσοκομεία έχουν μετατραπεί σε νοσοκομεία μιας νόσου διότι η κυβέρνηση αρνείται να επιτάξει τον ιδιωτικό τομέα υγείας χωρίς αποζημίωση και να προσλάβει ιατρονοσηλευτικό προσωπικό.Το υπάρχον προσωπικό δε ,είναι στα όρια της εξάντλησης σωματικά και ψυχικά.

Περιμένει πότε θα ευαρεστηθούν τα μονοπώλια να στείλουν εμβόλια.Για τα δεινά που περνάμε τα ανάγουν όλα στην ατομική ευθύνη,είμαστε υπεύθυνοι αν νοσήσουμε,αν πνιγούμε στην πλημμύρα,αν καούμε στη φωτιά.αν.αν,αν….Ολα αυτά γιατί η προστασία του λαού θεωρείται κόστος,άσχετα αν όλος αυτός ο πλούτος παράγεται από εμάς και δεν είναι για μας.

Συναδέλφισσες-συνάδελφοι,να μη μας γίνει συνείδηση ότι έτσι θα πορευόμαστε με όλο και πιο λίγα δικαιώματα,αλλά η αγανάκτηση και η οργή να γίνει διεκδίκηση.

Διεκδικούμε ότι μας έχει αφαιρεθεί πριν και κατά την πανδημία στο ακέραιο.

ΧΙΟΣ 6/3/21

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΝΑΤΑΣΑ ΔΙΑΚΟΡΩΝΑ 

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/