Δ. Κουτσούμπας: Να ανέβει πολύ ψηλά το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που αμφισβητεί την ΕΕ



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Φεστιβάλ ΚΝΕ - ΟΔΗΓΗΤΗ στη Χίο: «Σοσιαλισμός για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή..»

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ·

Δελτίο Τύπου 

Με σύνθημα «Σοσιαλισμός για να μπορούμε να ανασαίνουμε, για να νικήσει η ζωή..», ξεκινά το ταξίδι του Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή». Στην Χίο οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31/7. 

Με μεράκι, ενθουσιασμό, εφευρετικότητα προετοιμάζουμε την επιτυχία του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή», προστατεύοντας παράλληλα την υγεία των μελών και φίλων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, όλους τους επισκέπτες που για μια ακόμη φορά θα έρθουν στις εκδηλώσεις μας. 

Το Φεστιβάλ μας θέλουμε να αποτελέσει ένα μεγάλο χώρο συνάντησης για όλους αυτούς που αμφισβητούν την σημερινή πραγματικότητα, που θέλουν να αγωνιστούν, να σχεδιάσουν το επόμενο βήμα σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και όσους ψάχνουν να βρουν απαντήσεις σε όλα όσα τους προβληματίζουν, να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους. 

Κάθε νέος και νέα που ασχολείται με την μουσική, τον χορό τον αθλητισμό έχει θέση στην μεγάλη γιορτή της νεολαίας που στήνεται στο νησί μας. Καλούμε ιδιαίτερα πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του νησιού μας, να δώσουν το παρόν παρουσιάζοντας το έργο τους, δίνοντας την δική τους πνοή και ζωντάνια στο πρόγραμμα του φεστιβάλ! 

Ο χώρος και το πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα.

Δήλωσε συμμετοχή:

Τηλέφωνο: 6972785487

E-mail: ep.aegean@gmail.com

Social Share

 
*/