Γ. Πρωτούλης: Ντροπή η απόφαση του δικαστηρίου για το Μάτι



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΙΓΑΙΟΥ ΤΗΣ ΚΝΕ: Εκδηλώσεις για τα 45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2018 ·

Οι Οργανώσεις Αιγαίου της ΚΝΕ προγραμματίζουν σειρά εκδηλώσεων με θέμα «45 χρόνια από την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ο δρόμος είχε τη δική του Ιστορία... Έλα να την γράψουμε μαζί!».
  • Στη Χίο την Πέμπτη 15 Νοέμβρη στις 19.00, στο «Οδύσσεια Wine Bar», στο Λιμάνι. Ομιλήτρια θα είναι η Χριστίνα Παληού, γραμματέας του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Θα ακουλουθήσει μουσικοθεατρικό αφιέρωμα.
  • Στην Κω το Σάββατο 17 Νοέμβρη στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου. Ομιλήτρια θα είναι η Ελένη Τσάκαλου, στέλεχος της ΚΝΕ.
  • Στην Κάλυμνο την Κυριακή 18 Νοέμβρη στις 19.00 στο «Roptro Cafe Bar». Ομιλήτρια θα είναι η Δέσποινα Γουρλά, γραμματέας της ΟΒ Καλύμνου της ΚΝΕ.
  • Στη Λήμνο την Κυριακή 18 Νοέμβρη στις 18.30, στα γραφεία του ΚΚΕ. Ομιλητής θα είναι ο Σπύρος Πλάντζος, στέλεχος της ΚΝΕ.
  • Στην Τήνο την Κυριακή 18 Νοέμβρη στις 18.00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (παλιό Δημαρχείο), η ΟΒ Τήνου προγραμματίζει εκδήλωση με θέμα «Η συμβολή της ΚΝΕ στο μαθητικό κίνημα την περίοδο της δικτατορίας, σύγχρονο δίδαγμα στους αγώνες του σήμερα». Θα πραγματοποιηθεί ομιλία-συζήτηση από στέλεχος της ΚΝΕ.

Social Share

 
*/