Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Π.Α.ΜΕ: Σχόλιο για τη φωτογραφία του πρέσβη των ΗΠΑ

Τετάρτη 18 Απριλίου 2018 ·

Η πρεμούρα του Αμερικανού πρέσβη να ελέγξει ότι πράγματι το άγαλμα του Τρούμαν βρίσκεται στη θέση του, δίνει απάντηση στο από πόσο ...«άνωθεν» έρχονταν οι εντολές, για το προχτεσινό τσάκισμα από τις δυνάμεις της Αστυνομίας των νέων φοιτητών και εργαζομένων που διαδήλωναν ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και τους αμερικανοΝΑΤΟικούς σχεδιασμούς, καθώς και για την παραδειγματική αντιμετώπιση των δύο νεαρών συλληφθέντων. 
Με τα δικά του λόγια, τα οποία δημοσίευσε στο Τwitter, ο Αμερικανός πρέσβης λέει: «Μόλις επέστρεψα από το όρος Άθως, πέρασα να ελέγξω το άγαλμα του Χάρι Τρούμαν - ένα σύμβολο της συμμαχίας μεταξύ ΗΠΑ - Ελλάδας και μία υπενθύμιση για τη γενναιοδωρία του αμερικανικού λαού στη διάρκεια των πιο σκοτεινών ημερών της Ελλάδας»...
Την «έδωσε», δηλαδή, την κυβέρνηση κανονικά! Τα συμπεράσματα δικά σας...

Σε σχόλιό του το ΠΑΜΕ για τη φωτογραφία του πρέσβη των ΗΠΑ στο άγαλμα του Τρούμαν σημειώνει:
«Μετά τη σημερινή φωτογράφηση του πρέσβη των ΗΠΑ Τζέφρι Πάιατ στο άγαλμα του Τρούμαν, όλοι διαπιστώσαμε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ επιτέλους βρήκε το μέρος για να καταθέτει στεφάνια. Είναι το μέρος που της αρμόζει.

Στο άγαλμα του Τρούμαν, του μακελάρη των λαών, του πιο μισητού προέδρου των ΗΠΑ και στο πιο μισητό άγαλμα-σύμβολο του πολέμου και της άγριας εκμετάλλευσης».

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/