Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΣΟΥΔΑ

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016 ·

Τα νέα επεισόδια στη Σούδα, φανερώνουν και πάλι τις συνέπειες της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της κυβέρνησης, που εγκλωβίζει πρόσφυγες και μετανάστες, σε άθλιες συνθήκες, στο νησί και τη χώρα.
 Καλούμε το λαό να παλέψει ενάντια σ’ αυτή την πολιτική και να απαιτήσει την αντιμετώπιση της κατάστασης με ουσιαστικές λύσεις, διεκδικώντας την άμεση μετακίνησή τους από το νησί και τον απεγκλωβισμό τους από τη χώρα.
Όσο βρίσκονται εδώ, είναι ανάγκη να σταματήσει η άθλια λειτουργία και κάθε σκέψη επέκτασης των Χοτ Σποτ, με οποιαδήποτε μορφή. Να φτιαχτούν ανοικτές δομές προσωρινής φιλοξενίας με αποκλειστική ευθύνη του κράτους, μακριά από ΜΚΟ.
Καταδικάζουμε τους τραμπουκισμούς και την βία των ναζιστικών ομάδων. Απομονώνουμε τους φασίστες παντού, που ενοχοποιούν για τα προβλήματα τα θύματα, τους πρόσφυγες και αθωώνουν τους υπεύθυνους.
Έξω τώρα το ΝΑΤΟ από το Αιγαίο. Να σταματήσει η συμμετοχή της χώρας μας στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και στους πολέμους που δημιουργούν τις στρατιές των απελπισμένων προσφύγων.
Χίος 23/9/2016

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/