Το ΚΚΕ μπαίνει μπροστά στον αγώνα για αποκλειστικά δημόσια, δωρεάν υγεία για όλους


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Καταγγελία της ΟΓΕ για τη μετακίνηση συνδικαλίστριας του ΠΑΜΕ

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 ·

Η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας καταδικάζει την μετακίνηση της Ντέπης Μιχαηλίδη, συνδικαλίστριας του ΠΑΜΕ, εκλεγμένης στη Διοίκηση του Συλλόγου Υπαλλήλων Δήμου Ρόδου, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΓΕ, από την θέση στην οποία εργαζόταν επί 16 χρόνια στο Δήμο Ρόδου, ως Τεχνολόγος Γεωπόνος, σε άλλη υπηρεσία του Δήμου.
Το γεγονός ότι η συνδικαλίστρια μετακινείται σε υπηρεσία που βρίσκεται εκτός της πόλης της Ρόδου αποκαλύπτει το στόχο της ενέργειας αυτής: Η Δημοτική Αρχή, ενοχλημένη από την παρέμβαση και τη δράση της εργαζόμενης γύρω από μια σειρά ζητήματα υπεράσπισης των εργαζομένων και των δικαιωμάτων τους, θέλει να την "περιορίσει" σε ένα γραφείο μακριά από τους 700 περίπου υπαλλήλους και εργάτες του Δήμου που δουλεύουν στην πόλη.
Όσο για τον τρόπο με τον οποίο μεθοδεύτηκε η μετακίνησή της, είναι χαρακτηριστικό ότι η εργαζόμενη έμαθε για την μετακίνησή της τυχαία, από σχετική ανάρτηση στη "Διαύγεια", ενώ βρισκόταν στην τελευταία μέρα της άδειάς της, χωρίς να έχει προηγηθεί καμία ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Η ΟΓΕ ενώνει τη φωνή της με τα σωματεία και τους φορείς του νησιού και διεκδικεί την ανάκληση της απόφασης του Δήμου και την επιστροφή της εργαζόμενης στη θέση της.

Αθήνα, 19/8/2016
Το Γραφείο Τύπου
της ΟΓΕ

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/