Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κουβέντα για το ΝΑΤΟ τα κόμματα του κεφαλαίου, ΚΚΕ: Η συμφωνία έχει την ευρωατλαντική σφραγίδαΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2016 ·


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Τo KKE καταδικάζει τη νέα δολοφονική επίθεση, με δεκάδες νεκρούς κι εκατοντάδες τραυματίες, στη Νίκαια της Γαλλίας κι εκφράζει τα θερμά συλλυπητήριά του στις οικογένειες των θυμάτων και το γαλλικό λαό.

Κι αυτό το χτύπημα πραγματοποιείται στο έδαφος της κλιμάκωσης των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών, επεμβάσεων και πολέμων. Οι δε πρόσφατες επικίνδυνες αποφάσεις της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία, για ενίσχυση των στρατιωτικών επεμβάσεων, με επίκεντρο τη Λιβύη, αλλά και τη Μέση Ανατολή, με αναβαθμισμένη συνεργασία ΝΑΤΟ-ΕΕ, σε ανταγωνισμό με τη Ρωσία, ρίχνουν «λάδι στη φωτιά».

Η πείρα που έχει συσσωρευτεί τονίζει ότι τέτοια χτυπήματα χρησιμοποιούνται για την τρομοκράτηση των λαών, την ενίσχυση της καταστολής και της ξενοφοβίας, την επιδίωξη χειραγώγησης λαϊκών δυνάμεων στους στόχους του μεγάλου κεφαλαίου. Γι’ αυτό χρειάζεται να ενταθεί η αγωνιστική ετοιμότητα και η επαγρύπνηση ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους, τα επικίνδυνα σχέδια και τους πολυπλόκαμους εγκληματικούς μηχανισμούς που ενεργοποιούνται σε βάρος των λαών.

ΑΘΗΝΑ 15/7/2016                                                          ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ MAIL

Για την αναθεωρηση του συνταγματοςΤελευταιες Ειδησεις - 902 Portal

Νέα του ΠΑΜΕ

 
*/