Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κουβέντα για το ΝΑΤΟ τα κόμματα του κεφαλαίου, ΚΚΕ: Η συμφωνία έχει την ευρωατλαντική σφραγίδαΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ

Σάββατο, 2 Ιουλίου 2016 ·

Αγαπητοί σύντροφοι,

Εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας για τα θύματα της εγκληματικής επίθεσης στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης.

Οι λαοί σε όλη την περιοχή θα πρέπει να επαγρυπνούν, γιατί οι αντιθέσεις και οι συγκρούσεις των ιμπεριαλιστών στην περιοχή αποτελούν το έδαφος πάνω στο οποίο χύνουν το αίμα τους οι λαοί και τέτοιες ενέργειες είναι ενταγμένες σε σχεδιασμούς κλιμάκωσης των επεμβάσεων και των πολέμων για τα κέρδη των μονοπωλίων, επιβολής μέτρων καταστολής κατά των εργαζομένων.

Η κυβέρνηση του ΑΚΡ έχει σοβαρές ευθύνες καθώς με την πολιτική της έχει εμπλέξει άμεσα την Τουρκία στα ιμπεριαλιστικά σχέδια και ανταγωνισμούς.

Οι λαοί της περιοχής που πληρώνουν βαρύ φόρο αίματος για τις κινήσεις και τις ανακατατάξεις μεταξύ του ΝΑΤΟ, της ΕΕ, των ΗΠΑ, της Ρωσίας, του Ισραήλ, των μοναρχιών του Κόλπου, έχουν κάθε συμφέρον να ενωθούν σε κοινό αγώνα αντιπαραβάλλοντας τα δικά τους συμφέροντα στα συμφέροντα των μονοπωλίων, των αστικών τάξεων, των ιμπεριαλιστών.

Σας παρακαλούμε να μεταβιβάσετε στην εργατική τάξη, το λαό της Τουρκίας και τις οικογένειες των θυμάτων την διεθνιστική αλληλεγγύη των Ελλήνων κομμουνιστών.

ΑΘΗΝΑ 29/6/2016 ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ


ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ MAIL

Για την αναθεωρηση του συνταγματοςΤελευταιες Ειδησεις - 902 Portal

Νέα του ΠΑΜΕ

 
*/