Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κουβέντα για το ΝΑΤΟ τα κόμματα του κεφαλαίου, ΚΚΕ: Η συμφωνία έχει την ευρωατλαντική σφραγίδαΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Π. ΜΟΣΚΟΒΙΣΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016 ·

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά ότι τόσο η Κομισιόν όσο και η ελληνική κυβέρνηση είναι απόλυτα προσανατολισμένες στην εφαρμογή του τρίτου μνημονίου και τη γρήγορη υλοποίηση της β’ αξιολόγησης, στο πλαίσιο της οποίας βρίσκεται και η περαιτέρω απελευθέρωση στην αγορά εργασίας, δηλαδή οι νέες αντιδραστικές ανατροπές στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα.

Επιβεβαιώθηκε, επίσης, ότι η απαρέγκλιτη εφαρμογή των αντιλαϊκών – αντεργατικών μέτρων θεωρείται ως το βασικό προαπαιτούμενο για την «επιστροφή στην κανονικότητα» και την προσέλκυση επενδύσεων, δηλαδή για την ανάκαμψη των καπιταλιστικών κερδών.

Όσο για την επίκληση του «κοινοτικού κεκτημένου» από τη μεριά της ελληνικής κυβέρνησης, ως δήθεν εγγύηση για την προστασία των εργαζομένων, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στάχτη στα μάτια του λαού, αφού αυτό ακριβώς το «κεκτημένο», δηλαδή η πολιτική της Ε.Ε., είναι που επιβάλλει αυτές τις αντιλαϊκές ανατροπές.

ΑΘΗΝΑ 18/7/2016                               ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ MAIL

Για την αναθεωρηση του συνταγματοςΤελευταιες Ειδησεις - 902 Portal

Νέα του ΠΑΜΕ

 
*/