Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Ενιαίο μέτωπο για την προστασία του κεφαλαίου από ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και άλλα αστικά κόμματα

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2016 ·

Η εισηγήτρια του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ιγγλέζη ξεκαθάρισε ότι η πρόταση νόμου του ΚΚΕ «αποσκοπεί να μετακυλίσει το βάρος από τα λαϊκά νοικοκυριά στα τραπεζικά ιδρύματα», που για τον ΣΥΡΙΖΑ θα σήμαινε «νέες ζημιές» καθώς θα οδηγούσε σε νέα ανάγκη ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών. Αφού έσπευσε να δηλώσει ότι «οι μονομερείς ενέργειες δεν ήταν ποτέ μέρος της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ», ισχυρίστηκε ότι η εφαρμοζόμενη πολιτική της κυβέρνησης αποσκοπεί στο να υπάρχει μια «αναλογικότερη και βέλτιστη κατανομή των βαρών», ενώ συμπλήρωσε ότι στόχος πρέπει να είναι οι πολίτες να επιστρέψουν τα χρήματά τους στις τράπεζες.
Από τη ΝΔ, ο εισηγητής Ν. Μηταράκης ξεκαθάρισε ευθύς εξαρχής ότι το κόμμα του δεν μπορεί να στηρίξει την πρόταση του ΚΚΕ, ενώ επιδόθηκε σε μια ακόμη ψευτο-αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.
Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ειδικός αγορητής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ, επιχείρησε να κάνει «προγραμματικό έλεγχο» στην κυβέρνηση, επισημαίνοντας τη διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ, θυμίζοντας ότι μιλούσε για επαναφορά 13ου και 14ου μισθού κ.λπ. και τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ξέχασε το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, ξέχασε τις δεσμεύσεις του Σεπτέμβρη για τις οποίες ψηφίστηκε.
Ο Ιάσων Φωτήλας, ειδικός αγορητής του «Ποταμιού», έφτασε σε σημείο να χαρακτηρίσει τη διαδικασία παράνομη και παραβίαση του Συντάγματος, κάνοντας λόγο για φαρσοκωμωδία, καθώς αυτό το νομοσχέδιο δεν θα έπρεπε να έχει μπει καν για συζήτηση στη Βουλή, καθώς ευτελίζει τους θεσμούς. Μάλιστα, έφτασε στο σημείο -κρίνοντας μάλλον εξ ιδίων τα αλλότρια- να αφήσει υπονοούμενο ότι η πρόταση νόμου του ΚΚΕ συζητιέται σε ένα πλαίσιο δήθεν ανταλλαγών ανάμεσα στην κυβέρνηση και το ΚΚΕ, με στόχο τη στήριξη του ΚΚΕ στον εκλογικό νόμο!
44
Ο Γιώργος Λαζαρίδης, ειδικός αγορητής των ΑΝΕΛ, σημείωσε ότι το μεγαλύτερο ποσοστό του ελληνικού λαού δηλώνει εισόδημα 12.000 ευρώ το χρόνο και ως εκ τούτου, αν το ποσό που θα εντασσόταν σε τέτοια ρύθμιση ήταν αυτό που είχε 50.000 ευρώ, τότε θα δημιουργούσε πρόβλημα στις τράπεζες. «Επειδή δεν είναι στη δική μας φιλοσοφία να πολεμήσουμε τις τράπεζες, δεν μπορούμε να το στηρίξουμε αυτό», σημείωσε.
Ο Μάριος Γεωργιάδης, ειδικός αγορητής της Ένωσης Κεντρώων, εκτίμησε ότι το νομοσχέδιο δεν κινείται στο να προσφέρει λύσεις, αλλά στον εντυπωσιασμό και τη διατήρηση δυνάμεων και πως δεν κινείται εντός της πραγματικότητας. 
Με την απαραίτητη δόση αντικομμουνισμού και ρατσισμού στην τοποθέτησή του, ο ειδικός αγορητής της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, σημείωσε μεταξύ άλλων ότι δεν μπορούμε να έχουμε ανακούφιση της ελληνικής λαϊκής οικογένειας, «όσο έχουμε εκατομμύρια λαθρομετανάστες που ξοδεύουμε» χρήματα γι' αυτούς. 
(Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ)

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/