Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Συμμετοχή με απόφασή του στην κινητοποίηση της Τρίτης στο Νοσοκομείο Χίου και την Τετάρτη στην απεργία στην Είσοδο της Απλωταριάς, το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Χίου

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016 ·


Αλληλεγγύη στον αγώνα των εργαζομένων στον τομέα της υγείας.
Είναι και δική μας υπόθεση!

Συμμετέχουμε δυναμικά στις συγκεντρώσεις:
·        Στο νοσοκομείο Χίου την Τρίτη 7 Ιουνίου 18:30
·        Στην είσοδο της Απλωταριάς Τετάρτη 8 Ιουνίου 10:30

Συνάδελφοι,
Η επίθεση της κυβέρνησης, ΕΕ- κεφαλαίου συνεχίζεται μετά από τα αντεργατικά αντιασφαλιστικά, φορολογικά μέτρα και στα ζητήματα της Υγείας- ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
        Οι εργαζόμενοι στο Νοσοκομείο Χίου, στο Κέντρο Υγείας Πυργίου, στα περιφεριακά Ιατρεία των χωριών με την πανελλαδική απεργία τους στις 8 Ιούνη 2016, αναδεικνύουν:
  • Τις δραματικές συνθήκες υποχρηματοδότησης των δομών υγείας, στον Νομό.
  • Τις ελλείψεις και περιορισμό σε φάρμακα, αναλώσιμα υλικά, περίθαλψης, ξενοδοχιακού εξοπλισμού κτλ.
  • Την εντατικοποιήση και την ελαστικοποιήση της εργασίας, που έχει σαν αποτέλεσμα να δουλεύουν (λόγω και της μόνιμης εφημερίας), σε καθεστώς προσωπικού ασφαλείας.
  • Τις ελλείψεις σε προσωπικό που βιώνουμε με την κατάσταση στις κλινικές, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών και στα εξωτερικά ιατρεία.
  • Η υγεία των εργαζομένων έχει μπει στον προκρούστη των μνημονίων και του «κόφτη» που οδηγεί σε κίνδυνο των ίδιων και των ασθενών.
  • Η υγεία των παιδιών μας, με τις ελλείψεις γιατρών στην παιδιατρική έχει μπει στην μέγκενη της υποβάθμισης.
Η συμπόρευσή μας στον κοινό αγώνα, η αποφασιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας στην ασφάλιση, περίθαλψη πρέπει να είναι το κυρίαρχο για να μην επιτρέψουμε στο κεφάλαιο να αυγατίσει νέα κέρδη, προσπαθώντας περαιτέρω την ιδιωτικοποίηση στο χώρο της υγείας.

ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΜΕ:
1.        Αποκλειστικά δημόσια δωρεάν υγεία-πρόνοια για όλους με πλήρη κρατική χρηματοδότηση.
2.        Μαζικές προσλήψεις μόνιμου προσωπικού. Μονιμοποίηση όλων όσων εργάζονται με ελαστικές σχέσεις εργασίας, με συμβάσεις έργου. Σταθερή μόνιμη δουλειά για όλους. Κανένας μεγαλοεργολάβος καθαρισμού ή συνεργείο μέσα στo Νοσοκομειο
3.        Καμιά επιχειρηματική δράση. Να αυξηθεί η φορολογία στο κεφάλαιο στο 45%. Να καταργηθούν οι πληρωμές των ασθενών, των ΑΜΕΑ και των οικογενειών τους.
4.       Μονιμοποίηση όλων των καθαριστριών χωρίς όρους και προϋποθέσεις, με πλήρη και σταθερή εργασία και πλήρη μισθολογικά και ασφαλιστικά δικαιώματα.

ΔΣ

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/