Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κουβέντα για το ΝΑΤΟ τα κόμματα του κεφαλαίου, ΚΚΕ: Η συμφωνία έχει την ευρωατλαντική σφραγίδα3ωρη στάση εργασίας από το ΝΤ Χίου της ΑΔΕΔΥ για διευκόλυνση στη συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση της Τετάρτης

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016 ·

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στήριξη των κινητοποιήσεων στην Υγεία και στην Παιδεία
8 Ιουνίου 2016

Το Ν.Τ. Χίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ στηρίζει τις απεργιακές κινητοποιήσεις  που γίνονται την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016  για την υπεράσπιση των Κοινωνικών Αγαθών της Υγείας και της Παιδείας.
Καλούμε όλους  να στηρίξουν τον αγώνα για μόρφωση και υγεία, Δημόσια Δωρεάν χωρίς καμία επιχειρηματική δράση. Για να έχουμε Σχολεία το Σεπτέμβρη στο ύψος των αναγκών μας, για να έχουμε Υγεία και Νοσοκομείο αντάξια της ανάπτυξης της τεχνολογίας και της επιστήμης, πλήρως στελεχωμένο. Η Παιδεία των παιδιών μας και η στελέχωση των Σχολείων από το Σεπτέμβρη, η Υγεία στο νησί και η στελέχωση του Νοσοκομείου, αποτελούν  υπόθεση όλων.
Για τον σκοπό αυτό κηρύσσει στάση εργασίας την Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2016, από τις 11:00πμ έως τη λήξη του ωραρίου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να συμμετάσχουν οι εργαζόμενοι σε όλο το Δημόσιο στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας του Σ.Ε.Σ.Ν.Ο.Χ και του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου στη είσοδο της Απλωταριάς.

Ο Πρόεδρος                                    Η Γραμματέας
                       
                          Γ. Αμπαζής                               Σ. Γατανά

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ MAIL

Για την αναθεωρηση του συνταγματοςΤελευταιες Ειδησεις - 902 Portal

Νέα του ΠΑΜΕ

 
*/