Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κάλεσμα Λαϊκής Συσπείρωσης

Κουβέντα για το ΝΑΤΟ τα κόμματα του κεφαλαίου, ΚΚΕ: Η συμφωνία έχει την ευρωατλαντική σφραγίδαKNE: Ανακοίνωση σχετικά με τη «γιορτή ελληνικής νεολαίας» που διοργανώνει η Χρυσή Αυγή

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2016 ·

«Η απόφαση του Δήμου Αθηναίων να παραχωρήσει το "Άλσος Χωροφυλακής" στη Χρυσή Αυγή για τη διοργάνωση της "γιορτής ελληνικής νεολαίας" νομιμοποιεί την εγκληματική της δραστηριότητα. Δίνουν χώρο στους ναζί για να χύσουν το ρατσιστικό και φασιστικό τους δηλητήριο.
Αν οι ναζί της Χρυσής Αυγής θέλουν να κάνουν μάζωξη ας πάνε σε ένα από τα 10 ακίνητα του αρχηγού τους, του πιο πλούσιου αρχηγού πολιτικού κόμματος.
Οι θέσεις της Χρυσής Αυγής είναι θέσεις υπεράσπισης των συμφερόντων της ολιγαρχίας του πλούτου γι’ αυτό και είναι εχθρικές για τους νέους και τις νέες των φτωχών λαϊκών οικογενειών. Η Χρυσή Αυγή υπηρετεί ως μαντρόσκυλο το σάπιο και διεφθαρμένο καπιταλιστικό σύστημα που βασανίζει τους πολλούς για να πλουτίζουν οι λίγοι.
Οι ιδέες τους όπως ο ρατσισμός, η μισαλλοδοξία, ο αντικομμουνισμός, ο ναζισμός είναι σάπιες μέχρι το μεδούλι. Δεν στρέφονται μόνο ενάντια στους μετανάστες και τους πρόσφυγες αλλά ενάντια σε κάθε νέο εργαζόμενο, άνεργο, σπουδαστή, μαθητή, σε κάθε νέο και νέα που παλεύει για μία καλύτερη ζωή.
Οι νέοι και οι νέες της πατρίδας μας τελικά θα απομονώσουν τους ναζιστές - εγκληματίες της Χρυσής Αυγής! Δεν θα έχουν τόπο να σταθούν σε καμιά λαϊκή γειτονιά, σε κανένα σχολείο, σε καμιά σχολή. Τελικά, θα τους ξαποστείλουν εκεί που πραγματικά έχουν θέση: Στο σκουπιδοτενεκέ της Ιστορίας. Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ανατροπή του συστήματος που γεννάει το φασισμό και τη ναζιστική εγκληματικότητα».

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ MAIL

Για την αναθεωρηση του συνταγματοςΤελευταιες Ειδησεις - 902 Portal

Νέα του ΠΑΜΕ

 
*/