Ολόκληρη η εκδήλωση για τον Φώτη Αγγουλέ

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ

Δευτέρα 11 Απριλίου 2016 ·



ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Η παντελής έλλειψη εδώ και μήνες οποιασδήποτε κρατικής ευθύνης και μέριμνας στην Ειδομένη, ως αποτέλεσμα και των συμφωνιών εγκλωβισμού των προσφύγων που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ στην ΕΕ, είναι ο βασικός παράγοντας που οδηγεί στην απόγνωση και την απελπισία χιλιάδες πρόσφυγες και αφήνει χώρο στην ασύδοτη δράση των διάφορων ύποπτων ΜΚΟ που, με το μανδύα της «αλληλεγγύης», παίζουν παιχνίδια εγχώριων και ξένων δυνάμεων σε βάρος των προσφύγων. Ενώ γίνεται άλλοθι για τη βία και την καταστολή από τη μεριά της ηγεσίας της FYROM, που εναρμονίζεται με τις επιδιώξεις ιμπεριαλιστικών κρατών και των οργανισμών του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.
Το ΚΚΕ ζητά για ακόμη μία φορά άμεσα μέτρα με κρατική ευθύνη, για τη δημιουργία ανθρώπινων όρων και χώρων προσωρινής φιλοξενίας των χιλιάδων προσφύγων, αξιοποιώντας όλες τις υπάρχουσες δυνατότητες και που θα λειτουργούν μόνο με ευθύνη του κράτους και όχι των διάφορων ΜΚΟ και άλλων ανεξέλεγκτων δήθεν «αλληλέγγυων». Οργανωμένη μετακίνηση των προσφύγων από το λιμάνι του Πειραιά βάζοντας τέρμα στις απαράδεκτες συνθήκες διαμονής τους.

ΑΘΗΝΑ 11/4/2016                             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

Αποκαλυψεις για τα Τέμπη

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/