Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Κάλεσμα της ΤΕ Χίου του ΚΚΕ και του ΤΣ Χίου της ΚΝΕ για αύριο 4/4 στις 11:30πμ με αφορμή τους πρόσφυγες

Κυριακή 3 Απριλίου 2016 ·

Καλούμε τους εργαζομενους τα λαϊκά στρώματα να εκφράσουν την αντίθεση τους στην πολιτική της ΕΕ και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που στηριζουν και τα υπόλοιπα Κόμματα του ευρωμονόδρομου. Η πολιτική αυτή οδηγεί στον εγκλωβισμό χιλιάδων προσφύγων στη χώρα μας. Τηνν ίδια στιγμή η κυβέρνηση στηρίζει τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο που γεννά και αναπαράγει το πρόβλημα.
Τα αποτελέσματα τα ζούμε αυτές τις μέρες στο νησί μας, με εκατοντάδες παιδιά, μωρομανες σε απόγνωση. Ας πάψουν να παριστάνουν τους "ανήξερους" και "ξαφνιασμένους" για το έγκλημα οι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, όταν και οι ίδιοι συνειδητά επικύρωσαν στη Βουλή τον εγκλωβισμό των προσφύγων.
Απαιτούμε την διαμονή αυτών των ανθρώπων σε αξιοπρεπίς ανοικτούς χώρους φιλοξενίας με ευθύνη του κράτους και του Δήμου και όχι των ύποπτων ΜΚΟ. Απαίτουμε την ανυπακοή στις ευρωσυνθήκες και τις τελευταίες συμφωνίες. Άμεση προώθησή τους στις χώρες που επιθυμούν.

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/