Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Αθήνα: Χιλιάδες απεργοί διαδήλωσαν με το ΠΑΜΕ ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 ·

Ενάντια στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης από κεφάλαιο - κυβέρνηση - ΕΕ και τη νέα φοροεπιδρομή διαδήλωσαν σήμερα, μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, χιλιάδες απεργοί από κάθε κλάδο δουλειάς, άνεργοι, συνταξιούχοι, γυναίκες και νέοι. Με τη συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ κάλεσαν σε πανελλαδικό πανεργατικό ξεσηκωμό «γιατί η Ασφάλιση δεν είναι εμπόρευμα, αλλά δικαίωμα».
Μαζική και δυναμική η κινητοποίηση της Αθήνας, στην οποία παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος στη συγκέντρωση έκανε δήλωση. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Χιλιάδες απεργοί έστειλαν μήνυμα αντίστασης στα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης για διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενάντια στο νέο προϋπολογισμό που φέρνει νέες μειώσεις στις συντάξεις και στις παροχές, ενάντια στη νέα φοροκαταιγίδα. Με τη μαζική τους συμμετοχή έδωσαν απάντηση στην κάθε απάντηση της εργοδοσίας για εκφοβισμό και απεργοσπασία, έδωσαν απάντηση στις ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού που έχουν βάλει και συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στην εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων.
Κάλεσμα στους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να κλιμακώσουν τον αγώνα πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά και να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση για να ματαιώσουν το νέο έγκλημα απευθύνει το ΠΑΜΕ σε δελτίο Τύπου για την πανεργατική - πανελλαδική απεργία. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
1 / 10

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/