Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου



Αθήνα: Χιλιάδες απεργοί διαδήλωσαν με το ΠΑΜΕ ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 ·

Ενάντια στη διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης από κεφάλαιο - κυβέρνηση - ΕΕ και τη νέα φοροεπιδρομή διαδήλωσαν σήμερα, μέρα πανελλαδικής πανεργατικής απεργίας, χιλιάδες απεργοί από κάθε κλάδο δουλειάς, άνεργοι, συνταξιούχοι, γυναίκες και νέοι. Με τη συμμετοχή τους στα συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ κάλεσαν σε πανελλαδικό πανεργατικό ξεσηκωμό «γιατί η Ασφάλιση δεν είναι εμπόρευμα, αλλά δικαίωμα».
Μαζική και δυναμική η κινητοποίηση της Αθήνας, στην οποία παραβρέθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπας, ο οποίος στη συγκέντρωση έκανε δήλωση. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
Χιλιάδες απεργοί έστειλαν μήνυμα αντίστασης στα αντιλαϊκά σχέδια της κυβέρνησης για διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης, ενάντια στο νέο προϋπολογισμό που φέρνει νέες μειώσεις στις συντάξεις και στις παροχές, ενάντια στη νέα φοροκαταιγίδα. Με τη μαζική τους συμμετοχή έδωσαν απάντηση στην κάθε απάντηση της εργοδοσίας για εκφοβισμό και απεργοσπασία, έδωσαν απάντηση στις ηγεσίες των συνδικαλιστικών οργανώσεων του εργοδοτικού - κυβερνητικού συνδικαλισμού που έχουν βάλει και συνεχίζουν να βάζουν πλάτη στην εφαρμογή των αντιλαϊκών μέτρων.
Κάλεσμα στους εργαζόμενους και τα συνδικάτα να κλιμακώσουν τον αγώνα πιο δυνατά, πιο αποφασιστικά και να είναι σε διαρκή επαγρύπνηση για να ματαιώσουν το νέο έγκλημα απευθύνει το ΠΑΜΕ σε δελτίο Τύπου για την πανεργατική - πανελλαδική απεργία. (Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ)
1 / 10

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/