Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

Αναβλήθηκε η δίκη του Μ. Σκούφαλου

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015 ·

Αναβλήθηκε για τις 9 Μάη 2016 η δίκη του Μάρκου Σκούφαλου, στελέχους του ΚΚΕ, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Δήμου Χίου και δημοτικού συμβούλου.
Το πρωί της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση έξω από τα δικαστήρια, στο πλαίσιο και στάσης εργασίας στο Δημόσιο. Από τη στάση εργασίας είχαν εξαιρεθεί οι δικαστικοί υπάλληλοι, προκειμένου να λειτουργήσουν απρόσκοπτα τα δικαστήρια. 
Ο Μ. Σκούφαλος διώκεται από ιδιοκτήτη ηλεκτρονικού μέσου και της ΚΟΙΝΣΕΠ «ΑΚΜΗ», για την πολιτική του άποψη και στάση ενάντια στις λεγόμενες Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις.
Σε ανακοίνωσή της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Δήμου Χίου σημειώνει ότι «θα συνεχίσει αταλάντευτα τον αγώνα της για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, για σταθερές και ανθρώπινες εργασιακές σχέσεις με ασφάλιση και μισθούς αξιοπρεπείς. Πρωτοπόρα σε κάθε αγώνα, καλεί τους εργαζόμενους να ορθωθούν και να διεκδικήσουν, μη υποκύπτοντας στο φόβο, τη μιζέρια και την υποταγή. Με τη δική τους δύναμη να ξανακατακτήσουν το δικαίωμα για μια ζωή περήφανη, για μια ζωή όπως τους αξίζει. Μαζί “να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων”».

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/