Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΛΑΔΙ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015 ·

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Η κάλυψη, που παρέχει ο ιμπεριαλιστικός οργανισμός του ΝΑΤΟ στην επικίνδυνη και τυχοδιωκτική ενέργεια της Τουρκίας να καταρρίψει το ρωσικό πολεμικό αεροπλάνο, που επιχειρούσε στη Συρία στις 24 Νοέμβρη, δείχνει για άλλη μια φορά τον κίνδυνο της γενίκευσης του πολέμου, που εδώ και 5 χρόνια εκτυλίσσεται στη Συρία.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αναλαμβάνει βαριές ευθύνες για την εξέλιξη, αφού συμπορεύεται μαζί με τις άλλες Νατοϊκές δυνάμεις στην όξυνση της αντιπαράθεσης.
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ο δολοφονικός, επιθετικός χαρακτήρας του ΝΑΤΟ, η επικίνδυνη και υποκριτική στάση των ΗΠΑ, που ενώ καταδικάζουν την υποτιθέμενη παραβίαση του εναέριου χώρου της Τουρκίας, σιωπούν όταν καθημερινά γίνονται παραβιάσεις σε βάρος της Ελλάδας απ’ την Τουρκία.
Οι άλλες πολιτικές δυνάμεις είναι εκτεθειμένες, όταν εδώ και χρόνια κοροϊδεύουν τον ελληνικό λαό ότι το ΝΑΤΟ και η συμμετοχή της χώρας μας σ’ αυτόν τον οργανισμό είναι παράγοντες διασφάλισης της ειρήνης και των κυριαρχικών δικαιωμάτων.
Σήμερα γίνεται ακόμη πιο επίκαιρο το σύνθημα «καμιά συμμετοχή, καμία εμπλοκή της χώρας μας σ’ αυτό το μακελειό», στο οποίο ηγείται το ΝΑΤΟ,  οι ΗΠΑ, η ΕΕ στο πλαίσιο του ανταγωνισμού τους με τη Ρωσία και άλλα καπιταλιστικά κράτη.

 ΑΘΗΝΑ 25/11/2015                ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/