Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. ΧίουΟπορτουνιστές απατεώνες ... εξ Ιταλίας - Η οπορτουνιστική ...κοπτοραπτική

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 ·

Η οπορτουνιστική ...κοπτοραπτική
Οταν ψάχνεις να βρεις το κύρος που δεν έχεις με «δάνεια» από τη δράση αγωνιστικών λαϊκών δυνάμεων, πέρα από το ότι γίνεσαι ρεζίλι, επιβεβαιώνεις ότι ο οπορτουνισμός έχει ως βασικό του γνώρισμα την απατεωνιά. Ο λόγος για τη λεγόμενη κίνηση «Αριστερά ενάντια στο ευρώ» στην Ιταλία, που εμφανίζεται ως σύμμαχος της Λαϊκής Ενότητας, του ΣΥΡΙΖΑ Νο2.
 
 Στην ιστοσελίδα της «sollevazione.blogspot.it» παρουσιάζοντας το πρόγραμμα της ΛΑΕ, χρησιμοποιεί ως φόντο τη φωτογραφία από την ανάρτηση των γιγαντοπανό του ΠΑΜΕ στο βράχο της Ακρόπολης, στις 27 Ιούνη του 2011 με το σύνθημα στα αγγλικά και τα ελληνικά : «Οι λαοί έχουν την δύναμη, δεν παραδίνονται ποτέ. Αντεπίθεση». Ωστόσο, το πανό στα αγγλικά έχει υποστεί το σχετικό ...ρετουσάρισμα και η υπογραφή του ΠΑΜΕ έχει αντικατασταθεί με την υπογραφή και το λογότυπο της ΛΑΕ, δημιουργώντας τις εντυπώσεις που επιθυμούν, σύγχυση σε όποιον επισκέπτεται την ιστοσελίδα για τις ανύπαρκτες αγωνιστικές δράσεις της ΛΑΕ.
 Στο φαινόμενο αυτό, οι σύμμαχοι της ΛΑΕ δεν πρωτοτυπούν καθόλου. Είχαν προηγηθεί η «Αριστερή Συμμαχία» της Ιρλανδίας, που σε αφίσα για εκδήλωση στις 19 Οκτώβρη του 2012 με ομιλητή τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Σταθά (σήμερα στη ΛΑΕ), χρησιμοποιήθηκε το γιγαντοπανό με το σύνθημα στα αγγλικά: «Λαοί της Ευρώπης, ξεσηκωθείτε» που είχε σηκώσει στο βράχο της Ακρόπολης το ΚΚΕ στις 4/5/10, όμως με σβησμένο το λογότυπο του Κόμματος. Το ίδιο είχε συμβεί επίσης στην Ισπανία, με άλλο ρετουσαρισμένο πανό του ΚΚΕ που ανέβηκε την Ακρόπολη στις 11/2/12, όπου η σχετική φωτογραφία έγινε ...αγνώριστη σε αφίσα για εκδήλωση στις 19/10/12 με ομιλητή στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ. Εκεί το γιγαντοπανό με το «Κάτω η δικτατορία Μονοπωλίων και Ευρωπαϊκής Ενωσης» έγινε «Δεν θα περάσουν» και σβήστηκε η υπογραφή του ΚΚΕ.

Αυτές τις ...όμορφες απατεωνιές έχουν κάνει κατά καιρούς οι απανταχού οπορτουνιστές, αλλά όπως δεν ενώνεται το λάδι με το νερό, έτσι και οι απατεώνες του συμβιβασμού με την καπιταλιστική βαρβαρότητα δεν έχουν κανένα κοινό στοιχείο με αυτούς που παλεύουν για την ανατροπή της και οργανώνουν την εργατική τάξη και το λαό για αυτήν και μόνο την προοπτική.

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/