Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

«Ένας θεός το ξέρει...»

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015 ·

Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Ελληνες (ΑΝΕΛ) συμφώνησαν ότι θα κάνουν κυβέρνηση. Οποιος άκουσε τις δηλώσεις του Π. Καμμένου, προέδρου των ΑΝΕΛ, αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και πριν τη συνάντηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, νόμιζε ότι οι ΑΝΕΛ είχαν βγει πρώτο κόμμα και όχι ο ΣΥΡΙΖΑ. Κάτι ήξερε...
Παρ' όλα αυτά, βγήκε χτες ο Λαφαζάνης για να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να συνεργαστεί με τους ΑΝΕΛ, γιατί δεν ήθελε το ΚΚΕ και ότι το ΚΚΕ «θα κριθεί γι' αυτό»! Εμείς θα επαναλάβουμε για άλλη μια φορά ότι «λίγη τσίπα δε βλάφτει», αν και ξέρουμε ότι οι υπηρέτες των μονοπωλίων δεν έχουν.
Από την άλλη, επειδή μπρίκια ο λαός δεν κολλάει και καταλαβαίνει ότι η συμφωνία της νέας συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ δεν έγινε τώρα, δεν μπορούμε παρά με μια διάθεση θυμηδίας να θυμηθούμε την κινηματογραφική ατάκα του αείμνηστου ηθοποιού Νίκου Σταυρίδη στην ταινία «Τα κίτρινα γάντια»: «Τώρα εσείς, πότε προλάβατε, πότε τα 'πατε, ένας θεός το ξέρει».

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/