Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. ΧίουΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ – ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΙΟΥ ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΥ ΚΑΙ ΝΕΥΡΟΛΟΓΟΥ

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015 ·ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Ο λαός της Χίου, πρέπει ν’ αντιδράσει δυναμικά και οργανωμένα μέσα από τα συνδικάτα του ενάντια στην εγκληματική πολιτική της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ καθώς και των εκάστοτε διοικητών του Νοσοκομείου Χίου. Είναι χαρακτηριστικό ότι στην προκήρυξη για προσλήψεις δεν περιλήφθηκε γιατρός για την Παιδιατρική Κλινική και το Νευρολογικό Τμήμα, δείχνοντας για μια ακόμα φορά ότι η λαϊκή οικογένεια και τα παιδιά της βρίσκονται αντιμέτωπα με τις πολιτικές της απαξίωσης της ανθρώπινης ζωής.
Η συγκυβέρνηση, τα στελέχη της στα Νοσοκομεία όπως ο Διοικητής του Νοσοκομείου στη Χίο, έχουν στο επίκεντρο της πολιτικής τους και υλοποιούν τη λογική της ανταγωνιστικότητας και του κέρδους των καπιταλιστών, γι’ αυτό και ιδιωτικοποιούν τη μια δραστηριότητα μετά την άλλη, γι’ αυτό και προωθούν προκηρύξεις γιατρών όχι με βάση την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών στην υγεία του λαού, αλλά βάζοντας σε κίνδυνο τη ζωή των πολιτών του νησιού μας. Επί δεκαετίες αφήνουν το Νοσοκομείο Χίου, χωρίς την ιατρική υποστήριξη όταν οι γιατροί παίρνουν τη νόμιμη άδεια τους.
Καλούμε το Χιώτικο λαό να μη χάσει κι άλλο χρόνο. Οι πολιτικές που ζει θα είναι εδώ και την επόμενη των εκλογών, ανεξαρτήτως ποιος θα είναι διαχειριστής του καπιταλισμού. Οι επιπτώσεις στην Υγεία, την Ασφάλιση θα εξακολουθήσουν τα οξύνονται, τα μνημόνια διαρκείας δεν θα σταματήσουν. Με δυο λόγια η πολιτική της ΕΕ που όλα τα Κόμματα στηρίζουν, εκτός του ΚΚΕ, θα εξακολουθεί να γκρεμίζει κατακτήσεις. Αυτά πρέπει να γίνουν και κριτήριο ψήφου. Η στήριξη του ΚΚΕ σε αυτές τις εκλογές πρέπει να γίνει εφαλτήριο για μια μαχητική εργατική λαϊκή αντιπολίτευση. Γιατί το μόνο Κόμμα που μπορεί σταθερά να εξασφαλίσει κάτι τέτοιο, που δεν παζαρεύει, που δεν υπογράφει συμβόλαια με το σύστημα, που δεν αναγνωρίζει ότι το χρέος πρέπει να το πληρώσει ο λαός, που παλεύει για αποκλειστικά Δημόσια Υγεία – Πρόνοια, και προετοιμάζει το έδαφος για την εξουσία και διακυβέρνηση του λαού, είναι το ΚΚΕ.

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/