Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου


Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΦΡΕΝΟ ΣΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΩΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΤΕΛΩΝ

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015 ·

Την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου στις 5μμ η δημοτική αρχή Χίου επανεισάγει στο Δημοτικό Συμβούλιο, τη φοροεπέλαση στην πλάτη των λαϊκών οικογενειών, μετά την πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια , που οδήγησε σε μια φανερά έωλη απόφαση,  με δεδομένη και τη συμβολή της Λαϊκής Συσπείρωσης.
Εμείς , όπως και την προηγούμενη φορά θα πράξουμε στο ακέραιο το καθήκον μας.
 Θα δώσουμε τη μάχη με τον ένα δημοτικό σύμβουλο που έχουμε, να αποτρέψουμε το χαράτσι του 1,83 ανά τμ, να δείξουμε το δρόμο της φορολόγησης και των τελών της μεγάλης περιουσίας και των ελαφρύνσεων για τις λαϊκές οικογένειες.
Ως Λαϊκή Συσπείρωση , ως ΚΚΕ, δίνουμε τη μάχη  στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίσουμε τα λαϊκά συμφέροντά  , αλλά δεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε την αλύγιστη δύναμη του λαού , όταν αναλαμβάνει την τύχη του στα χέρια του, δε συμφωνούμε με τη λογική της ανάθεσης σε σωτήρες!
Καλούμε λοιπόν τον κάθε Χιώτη και Χιώτισσα της πόλης  ή της περιφέρειας, το κάθε συνδικαλιστικό σωματείο και οργανωμένο κίνημα να κινητοποιηθούν, να συμμετέχουν στο δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης, για να αποτρέψουν τη νέα φοροληστεία της δημοτικής αρχής μέσα από τα ανταποδοτικά τέλη.

ΧΙΟΣ 5/1/2015

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/