Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. ΧίουΟρθή επανάληψη...

Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2014 ·

Η είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου την Παρασκευή: «Ο ΣΥΡΙΖΑ διέγραψε την "αμερικανοκίνητη χούντα" από την ανακοίνωσή του». Η αναφορά αφορά την «ορθή επανάληψη» της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ για το Πολυτεχνείο, με την οποία η Κουμουνδούρου φρόντισε να απαλείψει την επίμαχη φράση που υπήρχε στην πρώτη ανακοίνωσή της που είχε στείλει λίγες ώρες νωρίτερα.
Ούτε «ΕΞΩ αι ΗΠΑ» λοιπόν και προφανώς ούτε «ΕΞΩ το ΝΑΤΟ», αφού η ιμπεριαλιστική λυκοσυμμαχία δεν αναφέρεται ούτε μια φορά, έστω για τα προσχήματα, ούτε στην αρχική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, ούτε φυσικά και στην... «ορθή» επανάληψή της (για το ρόλο της εγχώριας αστικής τάξης δεν υπήρχε περίπτωση έτσι κι αλλιώς... δεν πάει το χέρι τους ούτε κατά λάθος!).
Φαίνεται πως ζήλεψαν τη δόξα των προκατόχων τους στο τιμόνι της εγχώριας σοσιαλδημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ και της νεολαίας του, η οποία στις «δόξες» της έβγαζε αφίσα για το Πολυτεχνείο με τα επίμαχα συνθήματα του Νοέμβρη του 1973... «σβησμένα» ως διά μαγείας από τη γνωστή φωτογραφία της πύλης!
Εικόνες από το παρελθόν ή εικόνες από το μέλλον; Μάλλον και τα δύο. Δηλαδή, αν τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι αντιπολίτευση «διαγράφει» την «αμερικανοκίνητη χούντα» από τις ανακοινώσεις του, αύριο ως κυβέρνηση τι θα κάνει; Θα καταργήσει και την πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία;

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/