Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. ΧίουΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΩΤΗΡΗ ΖΑΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014 ·ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

           Την Τετάρτη 19/11/2014 εκδικάζεται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης η αγωγή αποζημίωσης που κατέθεσαν τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής (Γρέγος, Ματθαιόπουλος, Ζησιμόπουλος) κατά του Ευρωβουλευτή του ΚΚΕ Σωτήρη Ζαριανόπουλου.
Οι βουλευτές της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης (εκτός από την αντίστοιχη μήνυση που έχουν καταθέσει) με την αγωγή που συζητείται αύριο, ζητούν αποζημίωση 150.000 ευρώ γιατί ο Σ. Ζαριανόπουλος σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε ως επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» στο Δήμο Θεσσαλονίκης, εν όψει της παρέλασης της 28ης  Οκτωβρίου 2012 και της απαίτησης των Χρυσαυγιτών ναζιστών να συμμετέχουν στον εορτασμό, δήλωσε το αυτονόητο, που σήμερα αποδεικνύεται από τις εξελίξεις και ομολογείται από τη συντριπτική πλειοψηφία του λαού μας: «Οι ναζιστές της εγκληματικής Χρυσής Αυγής βρωμίζουν το τόπο και δεν έχουν καμιά θέση σε τέτοιες εκδηλώσεις».
Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική ακριβώς γιατί είναι ναζιστική. Δεν πρέπει να βρίσκουν τόπο να σταθούν σε κανένα χώρο δουλειάς, σε καμιά γειτονιά, πουθενά.
Όσες μηνύσεις και αγωγές κι αν καταθέσουν, να είναι βέβαιοι ότι οι κομμουνιστές δεν τρομοκρατούνται, δεν κάνουν πίσω.
 
ΑΘΗΝΑ 18/11/2014             ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/