Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου41η επέτειος Πολυτεχνείου: Μαζική και δυναμική η αντιιμπεριαλιστική πορεία (VIDEO - ΦΩΤΟ)

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014 ·


Με μια μεγάλη αντιιμπεριαλιστική πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία ολοκληρώθηκαν νωρίς το βράδυ της Δευτέρας οι τριήμερες εκδηλώσεις για την 41ή επέτειο του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου. Ογκώδη, μαζικά και δυναμικά τα μπλοκ του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και της Λαϊκής Συμμαχίας, με τη συμμετοχή χιλιάδων εργαζόμενων, άνεργων, νέων, συνταξιούχων, έδοσαν τον τόνο στην αντιιμπεριαλιστική κινητοποίηση. 
Τα συνθήματα «Οι ιμπεριαλιστές τη Γη ξαναμοιράζουν, με των λαών το αίμα τα σύνορα χαράζουν», «Ενωση και ΝΑΤΟ πολέμου συνδικάτο», «Ούτε γη ούτε νερό στους φονιάδες των λαών», «Φονιάδες των λαών Αμερικάνοι»«Το Πολυτεχνείο ζει, έξω οι Αμερικανοί», «Εννιά δεκαετίες αγώνας και θυσία, το ΚΚΕ στην πρωτοπορία» αντήχησαν στους δρόμους της πρωτεύουσας, αλλά και στην αμερικάνικη πρεσβεία. Για αρκετή ώρα τα  μπλοκ του ΚΚΕ, της ΚΝΕ και της Λαϊκής Συμμαχίας, περνούσαν μπροστά από την πρεσβεία.

Περισσότερα εδώ

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/