Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. ΧίουΑπεργία 27/11: Δυναμικές οι κινητοποιήσεις στη Χίο και γενικότερα σε όλη τη χώρα, με το ΠΑΜΕ

Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014 ·
Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ πραγματοποιήθηκε στην είσοδο της Απλωταριάς.

Από νωρίς το πρωί οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ περιφρούρησαν με επιτυχία την απεργία στα σούπερ μάρκετ «Χαρά», όπου πρόσφατα η εργοδοσία προχώρησε σε 4 απολύσεις εργαζομένων που δεν υπέγραψαν ατομική σύμβαση εργασίας. Τις προηγούμενες ημέρες έγιναν αρκετές εξορμήσεις στο χώρο του σούπερ μάρκετ, για ενημέρωση - κάλεσμα των εργαζομένων για συμμετοχή στην απεργία.

Η απεργία περιφρουρήθηκε επίσης και στην Εθνική Τράπεζα όπου ο διευθυντής του καταστήματος -πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Χίου και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ- προσπάθησε να κρατήσει το κατάστημα ανοικτό χωρίς επιτυχία.

Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ το λόγο πήραν εκπρόσωπος του Συλλόγου Φοιτητών του Τμήματος Ναυτιλίας, εκπρόσωπος του Σωματείου Εφοριακών, εκπρόσωπος του Σωματείου Οικοδόμων Χίου και μέλος της Διοίκησης του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Χίου.
Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με πορεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Δυναμικές κινητοποιήσεις έγιναν και στα νησιά του Αιγαίου καθώς και σε όλη τη χώρα

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/