Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. ΧίουΛαϊκή Συσπείρωση Δ. Χίου: Για τις διώξεις των συντρόφων μας

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014 ·

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 έγινε στα δικαστήρια της Χίου  η ακροαματική διαδικασία που  προβλέπεται από το νόμο για την υπόθεση δίωξης από την ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΚΜΗ και τον πρόεδρό της, των Μάρκου Σκούφαλου, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Χίου,  Δημοτικού Σύμβουλου και μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου και Γιώργη Αμπαζή,  Πρόεδρου του Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Δ. Χίου, Πρόεδρου του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Χίου, για την σθεναρή πολιτική τους άποψη και στάση ενάντια στις «Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις» και την προσπάθεια χειραγώγησης της προηγούμενης δημοτικής αρχής από τα συμφέροντα που εκπροσωπεί ο ιδιοκτήτης της «ΑΚΜΗΣ» και της CHIOS PRESS.
Η απόφαση βρίσκεται πλέον στα χέρια της δικαιοσύνης, μετά από όλο αυτό το υλικό που έχει κατατεθεί από τη ΛΑ.Σ., για να  κριθεί ποιος λέει την αλήθεια, αν υπάρχει δόλος ή συκοφαντική δυσφήμιση, ωστόσο οι μαρτυρικές καταθέσεις ήταν καταπέλτης για τα πραγματικά γεγονότα παρά  τη λάσπη και χολή που χρησιμοποιεί ο συγκεκριμένος κύριος εναντίον της Λαϊκής Συσπείρωσης, του ΚΚΕ και των στελεχών του.
Ως  Λαϊκή Συσπείρωση εξακολουθούμε να επιμένουμε να αντιμετωπίζουμε  πολιτικά τέτοιου είδους ζητήματα και σ΄ αυτή τη διάσταση αντιμετώπισης ασκούμε κριτική και στη δημοτική αρχή. Ως εκ τούτου η ποινικοποίηση της  πολιτικής ζωής  όποιου αντιστέκεται είτε έντυπα είτε με  κάθε άλλο τρόπο δεν έχει θέση και λόγο ύπαρξης.
Νιώθουμε περήφανοι που αγωνιζόμαστε για  κοινωνικές υπηρεσίες και δομές χωρίς ανταποδοτικότητα, που να  καλύπτουν το σύνολο των αναγκών, καμιά απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα, μόνιμη και αξιοπρεπή δουλειά και ασφάλιση σε  όλους με μισθούς  και δικαιώματα που να ανταποκρίνονται στις κοινωνικές ανάγκες και όχι στις ανάγκες του  κεφαλαίου και όποιων έστησαν «επιχειρήσεις» για να χρηματοδοτούνται από το Δήμο και τα λεφτά των δημοτών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ανθρώπινο χείμαρρο απ΄ όλη την Ελλάδα  που είτε ατομικά είτε μέσω των ενώσεων, ομοσπονδιών, συλλόγων, συνεταιρισμών, διοικητικών συμβουλίων, επιτροπών, παρατάξεων  κ.λπ. εξέφρασαν την αμέριστη συμπαράστασή τους στο μέχρι σήμερα αγώνα μας, απομονώνοντας τις αήθεις επιθέσεις που εξακολουθεί να πραγματοποιεί η ιστοσελίδα της Chios Press  στα πρόσωπα της παράταξης.
Επίσης ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση και τα ΜΜΕ που μας στήριξαν και σε όσους –και ήταν πολλοί- παραβρέθηκαν τιμώντας μας μέσα  και έξω από το δικαστήριο. 
Απέδειξαν όλοι αυτοί ότι  αξίζει η πάλη για  μια ιδέα, για  τη ζωή και την αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού.
Αταλάντευτα συνεχίζουμε.
Χίος, 10-10-2014

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/