Συζήτηση για το Bullying στα Σχολεία



Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΜΠΕΡΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΕ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 ·

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ –ΜΠΕΡΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΕ



  Το τελευταίο διάστημα οι βουλευτές της συγκυβέρνησης στο νησί με δελτία τύπου ή δηλώσεις τοποθετούνται για διάφορα λαϊκά προβλήματα.
   Όπως για την Παιδεία στον αγιασμό του απομακρυσμένου χωριού της Βολισσού. Χωρίς να τοποθετούνται για τα οξυμμένα προβλήματα που οι ίδιοι με την πολιτική τους δημιουργούν: είπαν στους βολισσιανούς γονείς και μαθητές ότι η πολιτική περικοπών στην Παιδεία έχει ως συνέπεια  να έχει η Βολισσός σήμερα ένα μόλις στους τρεις δασκάλους από πέρυσι (ο δεύτερος έφθασε μόλις στις 24/9); Είπαν γιατί δεν έχει πάει ακόμη δάσκαλος στο ολοήμερο τμήμα; Είπαν για το ότι φέτος δεν έγινε κανένας μόνιμος διορισμός εκπαιδευτικού στη Χίο; Είπαν για την τράπεζα θεμάτων, που οδηγεί το μαθητή στον Καιάδα της εκπαίδευσης;
   Οι εργαζόμενοι πρέπει να βάλουν με την πολιτική τους παρέμβαση τέλος στον εμπαιγμό και τον αποπροσανατολισμό των εκφραστών της αντιλαϊκής πολιτικής. 

Social Share

Εκδηλωση φωτησ αγγουλες

PODCAST ΚΝΕ



επικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα









Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖ



τοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικό



να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!
 
*/