Δίχρονος απολογισμός από τη Λαϊκή Συσπείρωση Δ. ΧίουΜΠΕΡΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΕ

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 ·

ΣΧΟΛΙΟ ΤΗΣ ΤΕ ΧΙΟΥ ΤΟΥ ΚΚΕ

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ –ΜΠΕΡΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ- ΕΕ  Το τελευταίο διάστημα οι βουλευτές της συγκυβέρνησης στο νησί με δελτία τύπου ή δηλώσεις τοποθετούνται για διάφορα λαϊκά προβλήματα.
   Όπως για την Παιδεία στον αγιασμό του απομακρυσμένου χωριού της Βολισσού. Χωρίς να τοποθετούνται για τα οξυμμένα προβλήματα που οι ίδιοι με την πολιτική τους δημιουργούν: είπαν στους βολισσιανούς γονείς και μαθητές ότι η πολιτική περικοπών στην Παιδεία έχει ως συνέπεια  να έχει η Βολισσός σήμερα ένα μόλις στους τρεις δασκάλους από πέρυσι (ο δεύτερος έφθασε μόλις στις 24/9); Είπαν γιατί δεν έχει πάει ακόμη δάσκαλος στο ολοήμερο τμήμα; Είπαν για το ότι φέτος δεν έγινε κανένας μόνιμος διορισμός εκπαιδευτικού στη Χίο; Είπαν για την τράπεζα θεμάτων, που οδηγεί το μαθητή στον Καιάδα της εκπαίδευσης;
   Οι εργαζόμενοι πρέπει να βάλουν με την πολιτική τους παρέμβαση τέλος στον εμπαιγμό και τον αποπροσανατολισμό των εκφραστών της αντιλαϊκής πολιτικής. 

Social Share

νεο "εσυ" - θεσεισ του κκε

Ολόκληρη η εκδήλωση με θέμα «Η κριτική στο σχέδιο για το ''νέο ΕΣΥ'' - Οι θέσεις του ΚΚΕ»

Podcast ΚΝΕ - ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 22

Για τις συμφωνίες σχετικά με την ΑΟΖτοποθετησεις του ΚΚΕ για το προσφυγικόεπικινδυνη συμφωνια ελλαδας -ηπα

να ποιοι ειναι οι εργατοπατερες!

ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΠΑΜΕ Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τη συνδικαλιστική μαφία! Το σύνθημα "σωματεία εργατών, όχι των εργοδοτών" να ακουστεί σε κάθε κλάδο, σε κάθε χώρο δουλειάς!

Ειδησεις 902

 
*/