Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2025


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013 ·



ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Ο λαός δεν έχει περιθώριο να μείνει θεατής στο συνεχιζόμενο έργο των αντιλαϊκών μέτρων που παίζεται στις πλάτες του. Μπορεί να εμποδίσει τον κατήφορο, αν δυναμώσει τον αγώνα του και γυρίσει την πλάτη στις κυβερνήσεις και τα κόμματα που υποστηρίζουν την ΕΕ και τον καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης. Κοροϊδεύουν το λαό όσοι του λένε ότι μπορεί να υπάρχει έξοδος από την κρίση προς όφελος του λαού και των επιχειρηματικών ομίλων.
Οι απολύσεις, οι ιδιωτικοποιήσεις, η μονιμοποίηση των χαρατσιών, οι νέες ανατροπές σε εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, το νέο χτύπημα των αυτοαπασχολουμένων προχωρούν ακριβώς για να στηριχτεί η κερδοφορία και ανταγωνιστικότητα του κεφαλαίου και να υλοποιηθούν οι κατευθύνσεις της ΕΕ.
Η μόνη φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση βρίσκεται στην πρόταση του ΚΚΕ για αποδέσμευση από την ΕΕ και κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων.

ΑΘΗΝΑ 1/7/2013                            ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

 
*/