Ομιλία του Δ. Κουτσούμπα για τον κρατικό προϋπολογισμό του 2025


Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία

Κλιμακώνεται η ιμπεριαλιστική σύγκρουση - Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία
Όλες οι εξελίξεις

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

Δευτέρα 20 Μαΐου 2013 ·

Από τις ιδιωτικοποιήσεις των λιμανιών, των αεροδρομίων, της ενέργειας, των μεταφορών, του νερού και άλλων κερδισμένοι θα είναι οι επιχειρηματικοί όμιλοι, εγχώριοι και ξένοι, που θα αυξήσουν τα ήδη υπέρογκα κέρδη τους. Ο λαός θα έρθει αντιμέτωπος με νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, με περισσότερη φορολογία και με νέες αυξήσεις σε υπηρεσίες και τιμολόγια λαϊκής κατανάλωσης.
Γι’ αυτό χρειάζεται να αντιπαλέψει τόσο την πολιτική της κυβέρνησης όσο και τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ που μιλάει για συμπράξεις με ιδιώτες, ενώ επικεντρώνει την κριτική του στο τίμημα της ιδιωτικοποίησης και το πρόσωπο του αγοραστή, αφήνοντας στο απυρόβλητο τη συνολικότερη πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-πλουτοκρατίας.
Η ανάπτυξη με κριτήριο τις λαϊκές ανάγκες και τις πραγματικές δυνατότητες της χώρας προϋποθέτει να γίνουν λαϊκή περιουσία τα μονοπώλια και ο παραγόμενος πλούτος.

ΑΘΗΝΑ 19/5/2013 ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ

Social Share

 
*/